Lifestyle / Celebs
Celebs

Vers babynieuws: Prins William en Kate Middleton worden oom en tante

Reageer1 0

Babynieuws in royalty land! En wel voor leden van het Britse koningshuis. Prins William en Kate Middelton worden namelijk oom en tante. De zus van Kate, Pippa Middleton, is zwanger van haar eerste kindje en dit nieuws bracht zij op een wel heel speciale manier naar buiten. 

Pippa Middelton

Lees ook: Door Meghan Markle is dít veranderd binnen de Britse koninklijke familie

Artikel over zwangerschap

Er werd al een tijdje gespeculeerd over de zwangerschap van Pippa, maar nu is het nieuws eindelijk bevestigd. Ze bracht het nieuws niet zomaar naar buiten. In plaats daarvan verscheen er een artikel over haar in het Waitrose Kitchen Magazine. Het artikel ging over sporten tijdens je zwangerschap. En dat terwijl nog niemand wist dat ze zwanger was! We kunnen ons de opwinding goed voorstellen zodra vrienden en familie het blad onder ogen kregen. 

Oktober uitgerekend

Het is het eerste kindje van Pippa en haar man James. Of het een jongetje of meisje wordt, is nog even afwachten. Volgens de geruchten zal de 34-jarige Pippa in oktober zijn uitgerekend.

Wij wachten met smart af! 

Lees ook: Meghan Markle zorgt voor een nieuwe make-uptrend

Beeld: Brunopress

Reageer1 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er is 1 reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst

  • Anoniem

    Ik wil gewoon een snel advies geven aan iemand die moeite heeft in zijn of haar relatie om contact op te nemen met Dr.Agbazara, omdat hij de enige is die in staat is om gebroken relaties of gebroken huwelijken binnen een tijdslimiet van 48 uur terug te brengen. met zijn spirituele krachten. U kunt contact opnemen met Dr.Agbazara door hem via zijn e-mail te schrijven op ( agbazara@gmail.com ) OF te bellen / WhatsApp hem op +2348104102662, in elke situatie van het leven waarin u uzelf vindt.

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen