André Hazes en Monique uit elkaar: 'André neemt pauze van gezin'

Celebs door Roos

Er werd al een tijdje geroezemoesd in de wandelgangen, maar afgelopen weekend werd het bevestigd: André Hazes en Monique Westenberg zijn uit elkaar. Dré besloot ergens anders te gaan wonen vanwege zijn drukke agenda. Aan Shownieuws vertellen ze waarom ze hebben besloten allebei hun eigen pad te bewandelen. De twee kregen in 2016 een zoontje, André.

Lees ook: Terugkijken: André Hazes en moeder Rachel dolgelukkig met hereniging

Zichzelf kwijtgeraakt

In een interview aan Shownieuws bekent André dat het voorbij is. “Monique en ik gaan niet lekker. En dat vinden we allebei heel kut, maar dat is nou eenmaal zo. Ik heb dingen verpest.” Hij vervolgt: "Ik denk dat er gewoon teveel is gebeurd. En ik ben misschien ook wel een beetje verdwaald geraakt in deze wereld", geeft hij toe.

Pauze van gezin

Ook Monique beaamt dat André is veranderd: "In 2017 hebben we heel veel spanning gehad en dat was ook omdat André heel erg druk was." Ze zegt aan hem te merken dat hij de druk niet goed aan kan. "Ik denk dat hij dat zelf niet echt door heeft. Zijn agenda is ontzettend volgepropt, hij heeft nauwelijks tijd voor zichzelf, laat staan voor zijn gezin." Hoe het nu verder moet? Monique: "Als je de druk niet aan kan, neem je normaal een pauze van je werk, maar in Andrés geval is het onmogelijk pauze van zijn werk te nemen en kiest hij ervoor pauze van zijn gezin te nemen."

 

👑.

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

Beeld: Brunopress

Lees ook: 'André Hazes en vriendin Monique zijn uit elkaar'