'André Hazes en vriendin Monique zijn uit elkaar'

Celebs door Laura

In de nieuwe realityserie 'André Hazes: Ik haal alles uit het leven', lijkt alles koek en ei te zijn tussen Dré en zijn vriendin Monique. Maar je weet wat ze zeggen: schijnt bedriegt. Volgens de roddelpers hebben de twee een punt achter hun relatie gezet.

andre hazes monique

Lees ook: Spoiler: Dit gebeurt er met de ring van Tim - Temptation Island

Geruchten

De geruchten dat er trouble in paradise was in huize Hazes Junior gingen al even rond. Volgens Story zijn de volkszanger en Monique nu écht uit elkaar. Hazes zou namelijk al wonen met zijn beste vriend en neef Djarno. Die heeft zijn eigen partner onlangs ook verlaten. 

Volgens bronnen zouden ze er alles aan doen om hun relatie te redden omwille van hun zoontje. "André is vertrokken van het woonwagenkamp van Monique's familie op een Rotterdams industrieterrein, waar ze sinds twee jaar samenwoonden", aldus Story.

Geen ruzie

Van dikke ruzie is er geen sprake. "Ze hebben dit heel volwassen opgelost. Er is absoluut geen sprake van ruzie. Sterker nog: ze gaan zelfs nog samen op vakantie naar Mexico". Ook op Instagram lijkt alles nog helemaal 'aan' tussen de twee. 

André en de moeder van zijn kind hebben al eerder mot gehad. Ze maakten toen bekend dat Dré een tijdje in een hotel heeft gewoond. Uiteindelijk kwam het weer goed en trok hij weer bij Monique in. 

Volgens RTL Boulevard wilden Monique en Dré niet reageren op de geruchten. To be continued.

 

👑.

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Lees ook: Oeps! Verklapt Prins William nu al de naam van de royal baby?

Beeld: Brunopress