Bibi Breijman over periode na vreemdgaan Waylon: "voelde me slechte moeder"

Celebs door Elsemieke

Het is nog maar even geleden dat Waylon via Instagram naar buiten bracht dat hij Bibi Breijman heeft bedrogen tijdens haar zwangerschap. Bibi Breijman vertelt nu openhartig over deze moeilijke kraamperiode op Instagram.

"Ik hoor jullie denken: een bovengemiddeld grote baby, is die wel echt van jou? Heb jij dat gedaan?", schrijft ze op Instagram over baby Chester. "Jij met niet bepaald de lengte van sneeuwwitje maar eerder van die andere zeven, in een kraamperiode vol heksen en giftige appels? Ja mensen, het lijkt merkwaardig, maar het is me dus wel degelijk gelukt om een reuzenbaby gezond af te leveren." Het was het gesprek van de dag: Waylon heeft Bibi bedrogen tijdens de zwangerschap van zoontje Chester. Al snel werd duidelijk dat Bibi voor een ander huis aan het kijken was en iedereen had het erover. Toen de verhalen over Waylon in de media verschenen, kwam er veel negativiteit van buitenaf. "Dat vond ik misschien wel het moeilijkste. De meningen en de haat. Er werd door allebei de partijen voor mij gepraat, zowel door de media als door Waylon. Daar was ik fucking boos om", zegt Bibi in haar nieuwste YouTube-video.

Gal spugen

Met een gezonde baby in de wieg, blikt Bibi terug op de kraamtijd. "Daar waar mannen door hun hormonen soms niet verder komen dan poezen, veranderen vrouwen in leeuwinnen. Ik ga deze periode dus achter me laten en vooruitkijken. Iedereen heeft zijn plasje kunnen doen en zijn gal kunnen druppelen over mijn verdriet, maar uiteindelijk blijft dit vooral mijn leven en blijven het vooral mijn keuzes."

Bibi Breijman heeft deze bijzondere woning in Den Haag gekocht

Waylon beschermen

Door haar zware bevalling was Bibi Breijman nog hulpbehoevend op het moment dat het nieuws naar buiten kwam. "Ik was verdrietig, boos, teleurgesteld, gebroken en in shock." Ondertussen stapelden de stroom negatieve berichten binnen. "Wat ben jij toch k****r dom. Ik hoop niet dat je dochter ook zo'n hoer wordt." Ze durfde niet meer naar buiten te gaan, omdat ze het gevoel had dat ze werd opgejaagd. "Ik voelde me een slechte moeder, omdat ik niet helemaal toegewijd was aan die kleine lieverd die dat helemaal niet verdiende." Ze probeerde haar gezin te beschermen én Waylon. "Al die haat bracht ons ook dichter naar elkaar toe. Ik heb zelf voor deze man gekozen als de vader van mijn kinderen en daar sta ik nog steeds heel erg achter."

In de wolken: Bibi Breijman deelt schattige foto met baby Chester