Lifestyle / Celebs
Celebs

Kindjes van Barbie verhuizen naar vader in Spanje

Barbie en haar ex-man Michael hebben besloten dat hun twee kinderen Angelina (6) en Milano (2) bij hun vader in Spanje gaan wonen. Barbie vindt volgens haar ex zelf dat ze niet goed voor de twee kan zorgen.

Moeilijke beslissing

Michael vertelt aan weekblad Privé: "Het is misschien de moeilijkste beslissing uit haar leven, maar ik denk tegelijk de verstandigste.” Barbie vindt dat ze momenteel even niet voor haar kinderen kan zorgen en eerst beter moet worden voordat ze het allemaal weer aan kan. 

De kinderen zullen het komende half jaar bij Michael in Spanje wonen. De oudste, Angelina, is leerplichtig en zal als het aan Michael ligt thuis les krijgen van zijn 22-jarige vriendin Naomi. "Ze heeft daar een opleiding voor gevolgd, die is goedgekeurd door de inspectie. Ze heeft wekelijks contact met de juf en zij stuurt ook de leerstof naar ons toe. Zo gaan we de komende tijd met elkaar aan het werk." 

Zelfmoordpoging

Eerder dit jaar kwam Barbie in het nieuws toen zij met gillende sirenes uit haar huis in Scheveningen werd opgehaald nadat ze een zelfmoordpoging had gedaan. Later verscheen er een video online waarin ze haar fans vertelt dat het inmiddels stukken beter met haar gaat. Momenteel zit zij in een kliniek waar ze in alle rust kan werken aan haar herstel. 

Lees ook: VIDEO: Barbie laat persoonlijke videoboodschap achter voor fans

Beeld: BrunoPress

Bron: Weekblad Privé