RTL reageert eindelijk op Barbie's opname

Celebs door Laura

Een paar maanden voordat Barbie vrijdag met spoed in het ziekenhuis is opgenomen, deed ze een boekje open over haar voormalige werkgever RTL. Ze zouden haar voor televisieprogramma's jaren 'misbruiken en als hoer hebben behandeld'. Vandaag liet RTL weten dat ze klaar staan voor Barbie als ze dat wilt.

barbie rtl

"Vrijdagochtend bereikte ons het bericht dat Samantha met spoed is opgenomen in het ziekenhuis. We zijn erg geschrokken van dit nieuws. We hebben contact met de familie en ze weten dat ze een beroep op ons kunnen doen indien nodig", vertelt de zender aan Shownieuws. We hebben half november een positief gesprek met haar gehad. Wij hebben haar toen professionele hulp aangeboden. Ze had op dat moment al professionele hulp en besloot het daarbij te laten. Het allerbelangrijkste nu is dat Samantha de rust krijgt om te herstellen.”

In november vertelde aan Privé ook dat ze ontevreden is over haar oudmanager Jake. "Die komt er bij mij nooit meer in. Hij heeft me tegen iedereen opgezet. Sinds de tv-camera’s de deur uit zijn, heb ik ook hem niet meer gehoord of gezien." Hij had vorige week vrijdag al gereageerd over het tragische nieuws rondom Barbie.

Lees ook: Nieuwe liefde en oud-manager reageren allebei op ziekenhuisopname Barbie

Zorginstelling

Vrijdag werd Samantha met gillende sirenes naar het ziekenhuis gebracht, vermoedelijk voor een zelfmoordpoging. Maandag mocht ze het ziekenhuis verlaten en werd ze naar een zorginstelling gebracht. Haar familie houdt de lippen stijf op elkaar over wat er precies voor is gevallen. Ook haar nieuwe vriend Jordi weet nog niks. Hij deelde gisteren deze foto op Facebook om zijn steun te betuigen.

Lees ook: Zo sneu: 'Barbie deed zelfmoordpoging'

Lees ook: Doe mee aan Het Grote Uitknijp-onderzoek en WIN!