Foto: Vriend Barbie plaatst nieuwe foto op Facebook

Celebs door Laura

Het nieuws dat Barbie vorige week met spoed in het ziekenhuis is opgenomen voor een vermeende zelfmoordpoging mag je niet ontgaan zijn. Gisteren konden we gelukkig melden dat ze volgens bronnen inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen is en herstelt in een zorginstelling. Nog steeds is het niet volledig duidelijk wat er exact is gebeurd. Haar nieuwe vriend Jordi mag geen contact hebben met Barbie van haar familie. Dat weerhoudt hem niet om zijn vriendin om een andere manier een warm hart toe te dragen.

barbie

Lees ook: Nieuwe liefde en oud-manager reageren allebei op ziekenhuisopname Barbie

Zoenend op Facebook

Waarom Jordi geen contact mag hebben met Barbie is niet bekend. Om toch zijn steun te tonen plaatste hij gisterochtend een foto van hem met Barbie op zijn eigen Facebook-profiel. Het stel is innig zoenend te zien op het kiekje.

Vrienden, familie en anderen die meeleven plaatsten allerlei lieve steunbetuigingen. 

Geen contact

Jordi moet zich enorme zorgen maken. Hij weet, net als de rest van Nederland niet wat er is gebeurd en hoe het nu precies met haar gaat. "Ik wil haar graag zien. Ik ben gisteren naar het ziekenhuis gegaan, maar daar werd ik tegengehouden. Ik kan wel stennis schoppen, maar daar schiet ik niets mee op.’’ .

Barbie's verdwenen van social media

Zelf is Barbie van Facebook verdwenen. Ook andere social media-accounts zijn opgeheven. Het is onbekend of zij dit zelf heeft gedaan of dat dit door haar omgeving is gedaan. Barbie sprak zich in november uit dat ze boos is over de manier waarop haar werkgever RTL haar heeft behandeld. Volgens haar wilde de zender alleen maar misbruik van haar maken. "Er was maar één ding belangrijk: de kijkcijfers," vertelde ze. "Jarenlang hebben ze me voor de 25.000 euro die ik kreeg als een hoer behandeld." Er wordt vermoed dat dit de reden is van Barbie's vermeende poging tot zelfmoord.

Lees ook: Barbie met spoed naar het ziekenhuis gebracht

Beeld: BrunoPress