Lifestyle / Celebs
Celebs

Net binnen: Barbie met spoed naar het ziekenhuis gebracht

Reageer 0

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, is vandaag met spoed naar het ziekenhuis gebracht. En als we Shownieuws mogen geloven is het vrij ernstig. 

Wat er precies aan de hand is met de realityster is niet bekend. Vanmorgen zou ze met gillende sirenes opgehaald zijn uit haar woonplaats Scheveningen. Eerder deze week was er beter nieuws voor Samantha te vertellen: ze heeft een nieuwe liefde aan de haak geslagen, Jordi van Ossel. Een aantal weken daarvoor liet Samantha weten niet lekker in haar vel te zitten. Ze liet weten boos te zijn op RTL en voelde zich door de zender misbruikt. "Jarenlang hebben ze me voor de 25.000 euro die ik kreeg als een hoer behandeld. Wilden ze op tv een ‘hysterische Barbie’, dan maakten ze me zo overstuur dat ik vanzelf door het lint ging. En als ze een vrolijke Barbie wilden, beloofden ze mij hemel en aarde. Ik had jaren geleden moeten kappen.'' Wat er vandaag precies aan de hand is? We houden het nieuws voor je in de gaten... 

UPDATE: Het AD meldt dat het huis van Barbie verzegeld is door de politie. Haar ex Michael van der Plas zou inmiddels op het vliegtuig naar Nederland zijn gestapt om haar te steunen. Het is nog niet bekend of het om een misdrijf gaat. 

Lees ook: Foto: Dit is de nieuwe vriend van Barbie

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen