Vriendin van André Hazes is er he-le-maal klaar mee: 'Opzouten met je gezeik'

Celebs door Laura

Monique Noël, de vriendin van André Hazes, is gek op haar bijna 2-jarige zoontje en Instagramt zich suf met schattige kiekjes. Maar ze maakt zich woest om de kritiek op haar opvoeding, dat laat ze vandaag weten in een boos bericht.

monique noel

Lees ook: Ophef over 'Instagram-leven' van dochtertje Roqi (4) van Demy de Zeeuw

Speen

Gisteren plaatste ze een filmpje waarin de kleine Dré met een vriendje speelt. Niks geks te zien, maar een groepje volgers vielen over de speen die de peuter gebruikt. Monique nam vandaag de tijd om de critici eens terecht te wijzen. "Ik ben het 'ongevraagde advies' en de negatieve opmerkingen over onze zoon en zijn speen echt helemaal zat!", begint Monique haar bericht. "Het is ons kind, Wij bepalen wat wij wel en niet toelaten, want wij zijn zijn ouders! Al heeft hij op zijn 4e nog een speen dan bepalen WIJ dat!"

Blokkeren

Monique is razend en waarschuwt dan ook dat ze mensen gaat blokkeren die er nog een keer over beginnen. "Ik wil graag gewoon foto’s van ons kind kunnen posten zonder dat daar hele discussies onder ontstaan! Ik zou het jammer vinden wanneer ik mijn reacties ook uit zou moeten zetten, want alle gezellige lieve volgers zijn daar dan ook de dupe van! Dus voor eens en voor altijd: OPZOUTEN MET JE GEZEIK EN RICHT JE OP JE EIGEN 'PERFECTE' LEVENTJE!"

 

Zie hier onze heerlijke zoon samen met zijn vriendje, beide nog géén 2 jaar, MET speen! Ik ben het “ongevraagde advies” en de negatieve opmerkingen over onze zoon en zijn speen echt helemaal zat! Het is ONS kind, WIJ bepalen wat wij wel en niet toelaten, want WIJ zijn zijn ouders! Al heeft hij op zijn 4e nog een speen dan bepalen WIJ dat! Wie er vanaf nu nog 1x over begint blokkeer ik van mijn instagram, want ik wil graag gewoon foto’s van ons kind kunnen posten zonder dat daar hele discussies onder ontstaan! Ik zou het jammer vinden wanneer ik mijn reacties ook uit zou moeten zetten, want alle gezellige lieve volgers zijn daar dan ook de dupe van! Dus voor eens en voor altijd: OPZOUTEN MET JE GEZEIK EN RICHT JE OP JE EIGEN “PERFECTE” LEVENTJE! ✌🏼

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

Lees ook: Gezinsuitbreiding: Zo gaan prins Harry en Meghan Markle hun hond noemen

Beeld: Brunopress