Gezinsuitbreiding: Zo gaan prins Harry en Meghan Markle hun hond noemen

Celebs door Roos

Stop de persen, want het leukste nieuws van de dag verschijnt nu op je beeldscherm. Althans, als je van honden houdt dan. Prins Harry en Meghan Markle hebben namelijk besloten dat het tijd is voor een gezinsuitbreiding met een vrolijke viervoeter. Zojuist heeft het kersverse stel bekendgemaakt hoe ze hun nieuwe aanwinst zullen gaan noemen.

The Wizard of...

Als je dacht dat het een statige of koninklijke naam wordt, dan zit je er goed naast. Het kersverse stel heeft namelijk de naam 'Oz' gekozen voor hun nieuwe familielid. Hoe ze aan die naam komen is niet helemaal duidelijk. Was Meghan vroeger enorme fan van 'The Wizard of Oz' of heeft het te maken met hun toekomstige tripje naar Australië? Hoewel het ons sterk lijkt dat ze hun hond vernoemen naar een punt op de koninklijke agenda...

Labrador

Wél weten we welke hond uiteindelijk de naam Oz zal gaan dragen. Dat zal namelijk een zwarte labrador worden. Maar of het een pup of een ouwe dibbes is? Dat blijft nog even een mysterie. Wij duimen uiteraard het eerste! Het beeld van Harry met een labrador pup krijgen we de hele dag niet meer uit ons hoofd.

Lees ook: Foto: Meghan Markle krijgt kritiek op 'te korte' jurk

Beeld: Brunopress