Het valt niet mee: Meghan Markle kan het niet vinden met Harry's vrienden

Celebs door Roos

Het valt niet mee om lid te worden van het Britse koningshuis en ook nog eens bij iedereen in de smaak te vallen. Hoewel wij en zo ongeveer heel Engeland dol zijn op Meghan Markle, gaat het voor haar niet zonder slag of stoot. Ze krijgt al weken bakken met kritiek over zich heen en ook nu komt weer een vuiltje aan het licht: ze blijkt het niet zo goed te kunnen vinden met Harry's vrienden. 

Geen aansluiting

Dat is tenminste wat Lady Colin Campbell (69) beweert, een vriendin van Harry's overleden moeder Diana. Hoewel ze al een dagje ouder mag zijn, heeft ze nog steeds nauwe banden met het Britse hof. "Meghan heeft de grootste moeite om aansluiting te vinden met Harry's vrienden omdat ze veel rechtser zijn dan zij", vertelt de dame in een interview met The Daily Beast.

Eenzaam leven

Een voorbeeld is dat Meghan tegen wapens is en tegen de Brexit. Dat werd al bekend voordat ze iets met Harry kreeg. Meghan steunde in de Amerikaanse presidentsverkiezingen ook democraat Hillary Clinton en niet de republikein Donald Trump. "Meghan komt er door haar moderne linkse ideeën bijna niet tussen", volgens de oude dame. Tja, dat het Britse koningshuis stijf was wisten we natuurlijk al... "Ze komt er snel genoeg achter hoe eenzaam het leven van een royal eigenlijk is. Haar voordeel is wel dat ze al actrice was, dus daardoor kan ze er vast beter mee omgaan." Nou, laten we het hopen!

Lees ook: 7 x wat iedereen dacht tijdens Expeditie Robinson aflevering 3

Beeld: Brunopress