Oh dear! Meghan Markle breekt een koninklijke regel

Celebs door Laura

Oeps. Meghan Markle is de mist ingegaan. Tijdens een bezoek aan Cardiff Castle afgelopen donderdag stond jong en oud langs de zijlijnen te trappelen om een glimp van Meghan en prins Harry op te vangen. En misschien zelfs even een handje te schudden. Hier brak Meghan een belangrijke regel. De toekomstige vrouw van Harry deelde een handtekening uit aan een jonge fan. En dat mag dus niet.

meghan markle regel

Lees ook: Waarom Meghan Markle geen tiara mag dragen maar Kate Middleton wel

Fraude

Als voormalig Hollywood-actrice was Meghan het natuurlijk meer dan gewend om handtekeningen te zetten voor gillende fans, maar als lid van de Britse koninklijke familie is het not done. Handen schudden, zwaaien en bloemen aannemen is allemaal toegestaan, maar een handtekening uitdelen niet. Waarom? Met een kopie van een handtekening van een royal kan gefraudeerd worden.

Het meisje dat de handtekening kreeg, Caitlin Clark, is door de dolle heen. "Mijn hart gaat tekeer. Ik heb nog nooit een koninklijke handtekening gehad. Dit gaat iedereen jaloers maken."

Selfie

Daarnaast maakte Meghan nog een foutje. Ze nam tijdens het bezoek ook selfies met de omstanders. Iets wat ook in het lijstje hoort van dingen die ze niet meer mag doen nu ze deel uitmaakt van de koninklijke familie.

Uitzondering door Charles

Wanneer iemand toch om een handtekening vraagt, moeten de royals het verzoek afslaan. Ook prins Charles heeft de regel een keertje gebroken. Naar verluid is zijn gebruikelijke antwoord: "Sorry, dat mag ik niet van ze", maar in 2010 schreef hij wel een keer 'Charles 2010' op een briefje voor een nabestaande van een overstroming.

Lees ook: 27 x trouwtradities waar prins Harry en Meghan zich aan moeten houden