Trouble in paradise: Queen Elizabeth is klaar met 'divagedrag' Meghan Markle

Celebs door Roos

Het is niet altijd rozengeur en maneschijn in huize Windsor. Meghan Markle mag dan een prinses zijn, haar 'divagedrag' wordt niet bepaald gewaardeerd door de royals. Met name Queen Elizabeth vindt dat ze effe moet dimmen en sprak kleinzoon Harry aan op het gedrag van zijn kersverse vrouw. 

Divagedrag

Het mag dan een sprookjeshuwelijk geweest zijn voor de buitenwereld, maar achter de schermen verliep de boel heel anders dan verwacht. Sterker nog, Queen Elizabeth kreeg het aan de stok met Meghan Markle over een tiara die de aanstaande bruid moest en zou dragen. Althans, dat wordt beweerd in een nieuw boek van verslaggever Robert Jobson - Charles At Seventy, waarin wordt beweerd dat Harry voor de bruiloft aan het paleispersoneel had verteld: "Wat Meghan wil, zal Meghan krijgen." Maar dáár was de Queen het niet bepaald mee eens.

De tiara

Het ging zo. Meghan had haar zinnen gezet op een tiara met smaragden en prins Harry ging compleet door het lint toen hem werd verteld dat dat feestje niet door kon gaan. Het was onduidelijk waar de tiara precies vandaan komt en er waren zorgen dat het uit Rusland kon komen. Voor de Queen was dat een teken om het hele feestje af te blazen en zelf een tiara voor de aanstaande bruid uit te zoeken. Tegen haar mokkende kleinzoon zei ze: "Meghan kan niet altijd haar zin krijgen. Ze zal de tiara dragen die ik haar geef’.” En tja, in Engeland is de Queens wil wet, dus drie keer raden welke tiara Meghan droeg op haar bruiloft?

Botsing met Kate

Het is niet de eerste keer dat Meghan een aanvaring had met haar toekomstige familie. Blijkbaar botste Kate Middleton al met haar over hoe ze met de hofhouding omging. Een insider verklaart: "Meghan kan moeilijk doen. Ze heeft zeer hoge eisen en is het gewend om in een ‘Hollywood-omgeving’ te werken.”

Lees ook: Alles wat je wilt weten over het derde seizoen van The Crown

Beeld: Brunopress