O no! Glennis Grace valt af tijdens America's Got Talent-finale

Celebs door Laura

Glennis Grace heeft de top 5 van America's Got Talent nét niet gehaald. Vanaf de finale van dinsdagavond mocht het Amerikaanse publiek op zijn favoriet stemmen. De Nederlandse zangeres kreeg helaas niet genoeg stemmen voor een plekje bij de laatste vijf finalisten.

glennis grace finale

Lees ook: Glennis Grace krijgt lovende reacties én kus van jurylid Simon tijdens finale America's Got Talent

Toeren door Amerika

Hoewel ze naast de hoofdprijs greep, gaat ze tevreden naar huis. "Voor mezelf heb ik het gevoel: ik heb het toch maar effe geflikt", vertelt Glennis tegen RTL Nieuws. "Ik ben best wel trots op mezelf." Ook alle aandacht die ze kreeg, steekt ze in haar zak. "Ik heb zo mijn best gedaan om iets moois neer te zetten en dat zag ik ook aan de reacties in Nederland en overal. Nu zijn er echt wel vragen van het publiek wanneer ik ga toeren en niet alleen in Amerika. Dat vind ik zó vet!"

Duet

Dinsdagavond zong Glennis het nummer 'Run' van Snow Patrol en kreeg haar zoveelste staande ovatie. Woensdag trad ze nogmaals op, dit keer was het een duet met popzangeres Bebe Rexha. 

Grote winnaar

De Canadees-Amerikaanse magiër Shin Lim kwam uit de bus als de winnaar van het programma. Hij wint een miljoen dollar en mag optreden in Las Vegas.

Lees ook: Liefdesverdriet voor Fajah Lourens: 'Mijn relatie is opnieuw mislukt'