Liefdesverdriet voor Fajah Lourens: 'Mijn relatie is opnieuw mislukt'

Celebs door Laura

In de wandelgangen ging het gerucht al een tijdje: Fajah Lourens en haar vriend Igor zouden een punt achter hun relatie hebben gezet. En ze blijken te kloppen. De Killer Body-auteur heeft vandaag via Instagram bevestigd dat ze weer vrijgezel is.

fajah lourens

Lees ook: Roxeanne Hazes reageert op ophef rond 'naakte badfoto' met borstvoedingsfoto

Mislukt

"Ik was er niet klaar voor om toe te geven dat mijn relatie weer is mislukt", schrijft ze op Instagram. Hiermee doelt ze op veel onbeantwoorde telefoontjes van nieuwsgierige pers. "Een maand later, ben ik er klaar voor om het toe te geven. Stop maar met berichtjes sturen, want dit is alles wat ik erover te zeggen heb. Het gaat prima en ik voel me oké. Ik voel me geliefd door jullie allemaal. 

Maand uit elkaar

Ook Igor heeft gereageerd op de break-up. In een Instagram story schrijft hij: "Normaal gesproken is mijn private life none of your business, maar ik dacht ik doe het maar op deze manier. Stop met vragen of ik nog met Fajah ga. Het antwoord is nee. We zijn al een maand uit elkaar en we hebben er beiden vrede mee."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#offline #middelofnowhere

Een bericht gedeeld door IGOR NEVES (@igornevesmusic) op

Uit huis

Waarom de relatie op de klippen is gelopen, is niet duidelijk. In juli werd bekend dat Igor een eigen huis heeft gekocht en niet meer bij Fajah woonde. Daarover zei ze destijds: "We zijn nog steeds samen en gelukkig met elkaar. Er is niets aan de hand. Die zijn we nu aan het inrichten. Ik heb erop aangedrongen dat Igor iets voor zichzelf moest zoeken. Niet omdat het niet goed zou gaan tussen ons, maar omdat ik wil dat hij ook iets voor zichzelf opbouwt en dat hij niet helemaal afhankelijk is van mij. Igor is tenslotte nog jong. Ik ben iemand die anderen graag stimuleert in hun ontwikkeling en ik vind een eigen huis kopen daar ook een voorbeeld van."

Lees ook: 'Prins Harry en Meghan Markle willen binnenkort gezinnetje stichten'

Beeld: Brunopress