Rachel Hazes bevestigt: "band met André is verslechterd"

Celebs door Elsemieke

Rachel Hazes heeft in de rechtbank van Amsterdam toegegeven dat de relatie met haar zoon André is veranderd. De twee hebben nog steeds contact, maar het is minder goed dan voorheen.

De weduwe van André Hazes sr. spande een zaak aan tegen Yvonne Coldeweijer over een eerder geplaatste video. De roddel Instagrammer en YouTuber zou deze gepostst hebben en van invloed zijn geweest op de band met haar zoon André. De influencer beweerde in de video dat de brief door André en zijn moeder zou zijn opgesteld en dat ze deze brief anoniem doorgestuurd had gekregen van Rachel.

Yvonne Coldeweijer noemt Rachel Hazes 'gecremeerde kroket'; Rachel gekwetst door belediging

Moeder en zoon

In de brief staat dat André niet met een goed gevoel terugkeek op zijn relatie met Monique Westenberg. Rachel heeft nu in de rechtszaal gezegd dat de gebeurtenis rondom de gelekte brief de behoorlijk wat uitwerking heeft gehad op de relatie met haar zoon. Momenteel is er minder contact tussen moeder en zoon, hoewel dat volgens mama Rachel vooral te maken heeft met een eerder voorval en dus niet met de brief.

Gecremeerde kroket

De advocaat van Rachel Hazes haalde ook hard uit naar de roddelkoningin. "In de wereld van Coldeweijer is zij de fee en Hazes de heks”, zei de advocaat. "Ze maakt haar uit voor gecremeerde kroket en zegt herhaaldelijk dat ze narcistisch, knettergek, manipulatief en een overgevoelige heks is. Allemaal aantijgingen die geen enkel doel dienen.” De advocaat van Rachel Hazes zegt dat de uitlatingen van Yvonne Coldeweijer ‘alle perken te buiten’ gaan.