'Zanger Nielson gaat vreemd met fan op hotelkamer'

Media door Elsemieke

Yvonne Coldeweijer zit op haar juice channel 'Life of Yvonne' regelmatig BN'ers onder vuur door geruchten over hem of haar te exposen. Dit keer is de getrouwde zanger Nielson de klos. Volgens bronnen van Yvonne zou de 32-jarige zanger zijn vrouw Hanna niet zo trouw zijn.

'Zanger Nielson gaat vreemd met fan op hotelkamer'

“Nielson. Van jou had ik dit niet verwacht”, opende Yvonne Coldeweijer gisteren de aanval op haar Instagram account. De juicekoningin deelt screenshots waarin de getrouwde zanger een vrouwelijke fan naar zijn hotelkamer in het Eindhovense Pullman-hotel stuurt. “Nielson trad zaterdagavond op in Eindhoven en zocht wat gezelschap voor in zijn hotelkamer. Hij vroeg een fan om langs te komen."

Hahahaha lieve schat is uur rijden”, reageerde de 22-jarige fan in eerste instantie. "Ben je in de feeststemming? Want oeh, dan moet ik uitkijken.” De zanger reageert met: "Exact.” Hij geeft daarna aan dat hij ‘gewoon tegen jouw billen in slaap’ wil vallen, waardoor de fan uiteindelijk alsnog overstag gaat en naar hem toe gaat in de hotelkamer Eindhoven. Op de hotelkamer maakt het meisje vervolgens een foto en een filmpje van een slapende Nielson. Het beeldmateriaal is vervolgens op de een of andere manier op Yvonne’s Instagram is beland. Of de fan haar dat zelf heeft gestuurd, is niet bekend.

Nielson

Slecht idee volgens Yvonne Coldeweijer

Zeg je Yvonne Coldewijer, dan zeg je de grootste roddelkoningin van Nederland. Ze werd pas écht bekend bij het grote publiek toen ze als eerste op de hoogte was van de nieuwe relatie van Andre Hazes na Monique, al is de vraag soms of de informatie die ze brengt ook echt waar is. Yvonne is in ieder geval duidelijk over het gedrag van Nielson: “Fans maken ook foto’s van je als je slaapt. En filmpjes voor het thuisfront.” Uit een ander voicememo blijkt dat de fan best wel overstuur is. “Ja die is helemaal verliefd natuurlijk. Jezus wat een slecht idee was dit, Niels”, schrijft Yvonne.

Reacties 

Ook op Twitter zijn de reacties vol verbazing. Mensen die normaal gesproken de zanger bewonderen, zijn verbolgen over de actie. "Niels(on) was wel de laatste bij wie ik vreemdgaan zou verwachten!" en "Nielson maakt z'n songteksten wel waar hè? Helaas niet met z'n vrouw maar met random scharrels!" Nog een reactie luidt: “Nielson gaat gewoon vreemd zo vlak voor kerst. Fijne kerstdagen gewenst en een gelukkig nieuwjaar, sukkel!” 

Yvonne Coldeweijer moet roddel over Arjen Lubach verwijderen na brief advocaat