Yvonne Coldeweijer moet roddel over Arjen Lubach verwijderen na brief advocaat

Media door Elsemieke

Yvonne Coldeweijer heeft een roddel over Arjen Lubach van haar juicekanaal Life of Yvonne verwijderd. De roddelqueen kreeg een brief van de advocaat van de presentator nadat ze had beweerd dat Arjen grensoverschrijdend gedrag vertoont ná zijn producties.

Yvonne Coldeweijer moet roddel over Arjen Lubach verwijderen

Zeg je Yvonne Coldewijer, dan zeg je de grootste roddelkoningin van Nederland. Ze werd pas écht bekend bij het grote publiek toen ze als eerste op de hoogte was van de nieuwe relatie van Andre Hazes na Monique, al is de vraag soms of de informatie die ze brengt ook echt waar is. Zo heeft Arjen Lubach er via zijn advocaat voor gezorgd dat Yvonne Coldeweijer haar Instagram Stories over hem moest verwijderen. Op haar juicekanaal Life of Yvonne bracht zij hem in verband met grensoverschrijdend gedrag, maar nu heeft ze moeten beloven om de komende tijd niets meer over Arjen te plaatsen.

De Avondshow met Arjan Lubach

Op haar kanaal bracht Yvonne onlangs juice over Arjen Lubach via haar Instagram Stories waarmee ze hem in verband bracht met grensoverschrijdend gedrag. "Voor ons is hiermee de zaak tegen haar afgesloten", zo zegt het management van Arjen Lubach. "Arjen en zijn team concentreren zich verder met veel plezier en enthousiasme op het nieuwe seizoen van De Avondshow met Arjen Lubach."

Dit is het salaris van roddelkoningin Yvonne Coldewijer