Dit is het salaris van roddelkoningin Yvonne Coldeweijer

Celebs door Elsemieke

Yvonne Coldeweijer is de grootste roddelkoningin van Nederland. Ze werd pas écht bekend bij het grote publiek toen ze als eerste op de hoogte was van de nieuwe relatie van Andre Hazes na Monique. Geen BN'er is inmiddels veilig voor de roddelqueen en haar 'spionnenleger'. Het salaris dat Yvonne Coldeweijer hierdoor ontvangt is niet mis.

Dit is het salaris van roddelkoningin Yvonne Coldeweijer

Zodra er een relatie over is, is Yvonne Coldeweijer er als de kippen bij en maakt ze er een Instagramstory over. Yvonne post haar 'juice' niet alleen over op Instagram en YouTube, maar ze verkoopt haar roddels ook op het platform ‘Telegramgroep’. Ook neemt ze af en toe een filmpje op voor RTL Boulevard. Ze doet dit allemaal als freelancer. “Ik hoef geen BN’ers de hand boven het hoofd te houden omdat ik ze een volgende keer weer nodig heb. Ik kan en durf alles te zeggen. Daarom vinden mensen me cool en gaan ze me volgen.” En dat levert Yvonne Coldeweijer een goed salaris op.

yvonne coldeweijer salaris

631.000 volgers

Met haar ruim 630.000 volgers op Instagram vertelde ze eerder dit jaar in de Quote: “Sinds ik vorig jaar ben begonnen met juicen over de BN’ers, kreeg ik steeds meer aanvragen voor programma’s en bladen. Ik heb toen besloten geen interviews te doen, omdat ik mainstream media niet vertrouw en ook geen hype wil zijn.” Toch maakt ze voor het blad Quote een uitzondering. “Volgens onze berekeningen lopen de inkomsten inmiddels op tot een half miljoen euro per jaar. Geld is vrijheid. Hoe meer geld, hoe meer schijt ik kan hebben aan alles. Dat is mijn endgame.”

"Mensen vinden me cool"

Niet zo gek dus ook dat Yvonne als freelancer werkt. “Ik heb geen werkgever die me vertelt wat ik wel en niet mag doen, hoef geen BN’ers de hand boven het hoofd te houden omdat ik ze een volgende keer weer nodig heb. Ik kan en durf alles te zeggen. Daarom vinden mensen me cool en gaan ze me volgen.”