'André Hazes breekt definitief met moeder Rachel'

Celebs door Elsemieke

De mediastorm rondom André Hazes is nog lang niet voorbij. Niet alleen omdat zijn documentaire Crossroads het kijkcijfer record voor documentaires op Videoland verbrak, ook laaien alle geruchten rondom zijn verhouding met Monique Westenberg weer op. En daar blijft niet bij: de zanger zou weer hebben gebroken met zijn moeder.

Rachel en André hebben weer ruzie

De roddelqueen herself - Yvonne Coldeweijer - kwam gisteren met een aankondiging op haar juicekanaal: de ‘scoop van het jaar’ zou eraan komen. En dat was het zeker: Yvonne stelt dat André Hazes definitief heeft gebroken met zijn moeder Rachel. Het uitlekken van André’s afscheidsbrief aan ex-vriendin Sarah van Soelen, is volgens Yvonne de reden van de breuk. Ze las deze brief aan het begin van de week voor in een andere video op haar kanaal. De geruchten over wie de brief gelekt heeft, zijn sinsdien overal.

Shock

“We hebben met z’n allen een beetje gespeculeerd wie die brief naar mij zou hebben gestuurd", begint Yvonne. "Wie wil er zo graag dat het uitlekt dat André Monique eigenlijk best wel vervelend vindt, manipulatief en zijn leven heeft verpest voor zeven jaar lang? Dat stond er basically een beetje in.” Ze gaat verder: “André Hazes weet honderd procent zeker weet dat Rachel die brief naar mij heeft gestuurd. “Ik weet niet wat ik heb gezegd of gedaan waardoor hij dit kan concluderen, maar het feit is dat dit voor hem zó’n ontzettende shock is, iets wat hij nooit of te nimmer zag aankomen, en daarom definitief het contact met zijn moeder Rachel heeft verbroken.”

André is volgens Yvonne hartstikke boos. "Het schijnt zelfs dat hij haar echt nooit meer wil zien. Dat zou betekenen dat het het tweede kind is van Rachel dat geen contact meer met haar wil en dat is best wel heftig.”

De brief

André zou de brief vorig jaar hebben geschreven om zijn relatie met Sarah van Soelen definitief te verbreken. "André Hazes is vanuit de kliniek in Spanje doorgegaan naar het huis van de ouders van Sarah”, meende Yvonne. "Sarah zelf is daar dan ook naartoe gegaan. André heeft die brief samen met moeder Rachel Hazes opgesteld en is die daar gaan voorlezen. Met de brief maakte hij een einde aan hun relatie."