Yvonne Coldeweijer: leeftijd, vermogen en biografie

Beroemdheden door Redactie Ze.nl

Yvonne is een presentatrice, zangeres, actrice en youtuber. Sinds 2020 komt ze echter geregeld in de media door haar ‘juice kanaal’. 

Over Yvonne Coldeweijer

Volledige naam
Yvonne Coldewijer
Geboortedatum
25 november 1987 (leeftijd 36 jaar)
Geboorteplaats
Tilburg
Huidige woonplaats
Amsterdam
Relatiestatus
Onbekend

Achtergrondinformatie

In 2009 deed Yvonne mee aan K2 zoekt K3, helaas viel ze net voor de liveshows af. Ze kreeg daarna bekendheid in 2010 als vertolkster van Keet! en ze was het gezicht van het Nederlandse kinderprogramma Telekids.

Jeugd

Yvonne groeide op in Kaatsheuvel en ging naar het Waalwijkse Dr Mollercollege.

Carierre

Als het gezicht van Telekids bracht Yvonne meerdere singles uit bij 8ball Music. Tevens speelde ze een rol in het derde seizoen van de Vlaamse jeugdserie Amika van Studio 100. In die serie speelde ze popster Cindy.

In 2012 speelde Yvonne de hoofdrol Glinda in de musical Wicked, ze nam die rol over van Chantal Janzen. Een jaar later speelde ze de rol van Ariël in de musical The Little Mermaid. Ook had ze een rol in de speelfilm De Club van Sinterklaas & Het Geheim van de Speelgoeddokter en sprak ze de stemmen in van hoofdrollen in animatiefilms, zoals "Alvin en de Chipmunks: Chipwrecked" en "Ted en de schat van de mummie".

Ook neemt ze met Thomas Berge een duet op, 'Wat ik voel voor jou'. In 2014 maakte Yvonne deel uit van de jury van het Junior Songfestival. In 2014 presenteerde Yvonne het programma Campinglife op RTL 4. In 2015 start ze een kanaal op YouTube, genaamd 'Life of Yvonne'. Op haar kanaal uploadt ze meerdere video's per week. De video's gaan meestal over beauty, mode en vlogs.

In het voorjaar van 2020 besluit Yvone het YouTube-kanaal naast zich neer te leggen en bijna alle video's te verwijderen. In juni van dat jaar kondigde ze een comeback aan. In die comeback begon ze zich op haar YouTube-kanaal en Instagramaccount langzaamaan steeds meer te richten op het verspreiden van roddels, geruchten en schandalen uit de Nederlandse amusementswereld. Ook wel ‘juice’ genaamd.

Vermogen Yvonne Coldeweijer

Het vermogen van Yvonne Coldewijer wordt geschat op een half miljoen per jaar.

Bekend van

Juice channel

Yvonne is de vrouw achter juicekanaal Life of Yvonne. Hiermee verdiende ze een tijd lang tienduizenden euro's met haar Telegram-kanaal waarin zij ‘juice’ over bekende Nederlanders deelde.

Youtube Video's

Veelgestelde vragen over Yvonne Coldeweijer

Wie is de ex van Life of Yvonne?

Yvonne heeft onder andere een relatie gehad met Ben Saunders.

Hoe verdient Yvonne haar geld?

Yvonne post haar roddelverhalen zowel op Instagram als op YouTube. Daarnaast verkoopt ze haar showbizznieuws ook in een groep op het platform Telegram.

Hoe heet het Juice kanaal van Yvonne?

Het kanaal van Yvonne Coldeweijer heet Life of Yvonne.

Wat is er aan de hand tussen Rachel Hazes en Yvonne?

Rachel eiste dat Yvonne een rectificatie plaatste bij een video. Volgens Rachel doet Yvonne in de video 'onjuiste en zeer kwetsende uitlatingen'.

Hoeveel abonnees heeft Life of Yvonne?

Het Instagram kanaal LifeofYvonne heeft maar liefst 634.000 volgers en met haar YouTube kanaal heeft ze inmiddels 171.000 abonnees bereikt.

Waar woont Yvonne?

Yvonne Coldeweijer woont in Amsterdam.

Hot or Not?

  • Yes! (12)
  • Nope! (9)
Bron: EM-Press/Patrick van Emst / Brunopress.nl Beeld: BrunoPress