Huh? Liegt Paul uit De Bachelor over zijn beroep en is hij helemaal geen advocaat?

Media door Zita

Gisteren begon het nieuwe seizoen van The Bachelor op Videoland. We konden genieten van twee nieuwe afleveringen. We maakten in deze afleveringen kennis met de twee bachelors: Rien en Paul. Bachelor Paul vertelt in zijn introductie dat hij advocaat is en ook aan de dames benoemt hij dit vol trots. Maar volgens Yvonne Coldeweijer klopt daar niks van. Hoe zit dit?

Bachelor Paul

Paul Roos is een knappe kerel die op zoek is naar de liefde. Hij houdt van een feestje, heeft zijn familie op nummer één staan en is op zoek naar een vrouw die buiten de lijntjes durft te kleuren en met wie hij kan lachen. Een spontane, avontuurlijke en goedlachse familievrouw dus. Paul werd door zijn zus opgegeven voor De Bachelor. Waar dit begon als een grapje, moedigde zijn moeder hem uiteindelijk aan om echt mee te doen. Meedoen betekende nogal wat voor Paul. “Ik werk als advocaat en had veel zittingen gepland. Als ik langere tijd weg zou gaan, zou ik mijn cliënten niet kunnen vertegenwoordigen”, vertelt Paul. Maar volgens nieuwe juice is Paul helemaal geen advocaat (meer).

Geen advocaat?

Als Paul geen advocaat is, hoe zit dit dan precies? Juicekoningin Yvonne Coldeweijer zocht het uit. Zij schrijft het volgende: “Het zit zo. Paul heeft een universitaire studie afgerond. Vervolgens moet je 3 jaar beroepsopleiding tot advocaat doen om advocaat te mogen worden, maar tijdens deze opleiding werk je als advocaat-stagiair en mag je jezelf advocaat noemen. Paul heeft deze opleiding niet gehaald. Paul is dus uiteindelijk geen advocaat.”

Was hij dan wel advocaat tijdens de opnames en daarom feitelijk gezien niet heeft gelogen? Hierover schrijft Yvonne dit: “Nee. Paul geeft zelf aan dat hij GESTOPT IS als advocaat om mee te kunnen doen aan De Bachelor. Tijdens de opnames was hij dus geen advocaat. Ook niet meer in opleiding.”

“De titel advocaat had niet onder zijn naam in beeld genoemd mogen worden. Hij wil zichzelf beter voordoen dan hij is. Het is een beschermd beroep en je mag jezelf niet zo noemen als je dat niet bent.. Wist je dat dat zelfs strafbaar is?”

Volgens screenshots van Yvonne was Paul als laatste jurist bij ABN-AMRO

screenshot instagram story yvonne coldeweijer paul bachelor

screenshot instagram story yvonne coldeweijer paul bachelor

Op zoek naar de liefde

Of Paul nu wel of geen advocaat is, wij gunnen hem natuurlijk van harte een nieuwe liefde. Ook Rien Welsink doet dit seizoen mee aan De Bachelor. Er zijn dus twee bachelors en ook dubbel zoveel dames. Het nieuwe seizoen van De Bachelor kijk je iedere donderdag op Videoland.