Say what? Mel B bevestigt Spice Girls reünie voor 30-jarige jubileum: "nu krijg ik problemen"

Media door Jennifer

Van alle Spice Girls is Melanie Brown, beter bekend als Mel B, zoals we weten de stoerste en grootste durfal. Niet voor niets noemde iedereen haar scary spice. Zij is nergens bang voor en dus ook niet te bang om geheimen te delen. Zo verklapt ze nu aan Britse media 'per ongeluk' meer over een reünie die er écht komt en mogelijk vanwege hun 30-jarige jubileum. OMG!

Mel B verklapt details over Spice Girls reünie

Even stond de wereld van een heleboel fans stil in 2001, toen alle Spice Girls ieder hun eigen weg gingen. Oké, de vijf girls Melanie Chisholm, Melanie Brown, Geri Halliwell, Emma Bunton en Victoria Beckham begonnen wel aan solocarrières, dus we hoefden ze niet helemaal te missen. Maar van de Spice Girls was voorlopig even geen sprake. Tot dat ze in 2007 voor het eerst weer samen kwamen voor een eerste reünie. Blijkbaar misten ze hun gezamenlijke project toch wel enorm. Enne: dat doen ze nog steeds. Zo volgt later in 2012 nóg een hereniging tijdens de Olympische Spelen in Londen en doen ze in 2019 zelfs een aantal reünieconcerten in het Verenigd Koninkrijk.

Aankondiging in 2024?

De Spice Girls zijn duidelijk nog steeds niet helemaal klaar met de populaire meidengroep uit de jaren 90. Nou ja, Victoria eerder wel, aangezien zij bijvoorbeeld niet aanwezig was bij de concerten in 2019. Maar ze lijkt inmiddels van gedachten veranderd. Zo vertelde Mel B eerder aan Sky News, dat de girls bezig waren met een reünie met álle vijf de vrouwen. En nu vertelt ze in het Britse nieuwsprogramma Loose Women nogmaals "dat ze zeker ergens mee bezig zijn". Daarna voegt ze hier snel aan toe: "Ik krijg waarschijnlijk een tik, maar ik heb het gezegd. Alsjeblieft. Dit jaar."

30-jarig jubileum

Mel B wordt nogal loslippig in het interview. "Dat zullen we later dit jaar bekendmaken," verklapt ze namelijk ook 'per ongeluk', waarna ze meteen zegt: "Nu krijg ik problemen." De hereniging zou dus volgend jaar plaats kunnen vinden. Dit betekent mogelijk dat de nieuwe reünie rondom het 30-jarige jubileum van de Spice Girls wordt gecreëerd. Oeh! Dit jaar is het inderdaad alweer 30 jaar geleden, dat de de populaire meidengroep is ontstaan. Een nieuwe reünie zou dus een mooi moment zijn om deze bijzondere mijlpaal te vieren. Destijds werden de Spice Girls gevormd door Heart Management, waarbij ze Simon Fuller als manager kregen. In samenwerking met platenmaatschappij Virgin Records brachten ze vervolgens hun tijdloze debuutsingle Wannabe uit. En de rest is geschiedenis.

Reünie mét Victoria?

Zoals gezegd zou de nieuwe reünie van de Spice Girls wel nóg specialer zijn dan de vorige uit 2019. Grote kans dat deze keer Victoria namelijk wel erbij is. De band tussen Victoria en de andere vrouwen lijkt namelijk ook gewoon goed. Zo vond ooit een feestje plaats met alle Spice Girls. In een video gepost door Victoria's man David dansen de girls op hun eigen liedje. Onder de video staat vervolgens: "Een vriendschap voor het leven."

Meer op Instagram

Lees ook: OMG! Mel B hint op een Spice Girls-reünie mét Victoria Beckham