OMG! Mel B hint op een Spice Girls-reünie mét Victoria Beckham

Media door Jennifer

Als je denkt aan de jaren 90, dan denk je onder andere meteen aan de Spice Girls. Het is een van dé populairste muziekacts uit de 90s en zelfs vandaag de dag zijn ze nog erg geliefd. Geen wonder dat ze een tijdje geleden een reünie deden met vier van de vijf Spice Girls. Hartstikke leuk, maar natuurlijk ook jammer dat eentje ontbrak. Nou, goed nieuws voor de fans, want er komt waarschijnlijk nóg een reünie en deze keer met alle vijf de girls!

Nieuwe Spice Girls reünie in de maak?

Het is inmiddels alweer zo'n vier jaar geleden, toen ein-de-lijk een Spice Girls reünie werd aangekondigd. Het was een langgekoesterde wens van de vele fans van de populaire girl band uit de jaren 90. Wel was het een beetje balen, dat ze de reünie met vier van de vijf girls deden. Victoria Beckham ontbrak helaas, wat overigens niet geheel als verrassing kwam. Ze zei al jaren dat ze geen interesse had in een reünie. Hoe dan ook werd hun mini tournee door het Verenigd Koninkrijk wel goed bezocht, waardoor het zeker naar meer smaakt. Alleen hopelijk deze keer wel anders, hoor je de fans denken. No worries! Aan Sky News liet 'scary spice' Mel B weten, dat ze inderdaad bezig zijn aan een reünie en deze keer doen ze alle vijf mee. OMG!

Alle Spice Girls verzamelen

In een recent interview met Sky News praat Mel B over haar rol als panellid in de Britse drag show Queen Of The Universe. Maar natuurlijk kan een kort gesprek over de Spice Girls niet ontbreken. Tijdens de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van haar tv-programma grapt ze namelijk, "dat ze een nieuwe girl zoeken" voor de Spice Girls. Blijkbaar is dit iets wat Mel B vaker doet, gewoonweg om te dollen met de andere meiden. Maar gelukkig voor de fans is dit dus een grap. Vervolgens zegt ze namelijk: "Maar nee, we gaan binnenkort met z'n vijven wat dingen doen." Wát? En volgens haar wordt het over niet al te lange tijd aangekondigd. Yes! Natuurlijk zou ze één van 'haar meiden' nooit willen en kunnen vervangen. Gelukkig maar.

Vriendschap voor het leven

Hoewel Mel B nog erg mysterieus doet in het recente interview met Sky News, is een Spice Girls reünie met Victoria Beckham niet heel ongeloofwaardig. Zo hadden ze ruim zeven maanden geleden een feestje, waar Victoria ook bij was. De video werd gepost op Instagram door haar man David Beckham, die erbij schreef: "Een vriendschap voor het leven." Aww!

Wanneer de nieuwe Spice Girls reünie komt, weten we nog niet. We zijn in ieder geval razend enthousiast!

Lees ook: Té schattig: Adele deelt hilarische jeugdfoto na nieuws Spice Girls-reünie