Hoera: Spice Girls weer bij elkaar

Celebs door Roos

Spice Girls fans opgelet! Groot nieuws als je in de jaren '90 op ‘Wannabe’ meeblèrde voor de spiegel en altijd verkleed ging als je lievelingsspice. De Spice Girls zullen namelijk weer bij elkaar komen voor een reünie, dat beweert The Sun.

Tv-special en compilatiealbum

De bestverkopende meidengroep aller tijden zou bij elkaar komen voor een reünie. Melanie Brown (Mel B, Scary Spice), Geri Horner (Ginger Spice), Melanie Chisholm (Mel C), Victoria Adams (nu Beckham, Posh Spice) en Emma Bunton (Baby Spice) zullen volgend jaar bij elkaar komen in een tv-special. Ook zullen ze een compilatiealbum uitbrengen.

Lees ook: Schatrijk: Dit is wat de 10 best betaalde vrouwen ter wereld verdienen

Reünie

De meidengroep heeft zich formeel gezien nooit echt opgeheven, dus fans bidden al jarenlang voor een reünie. Eind 2007 gaven de Spices al een reeks reünieconcerten onder de naam The Return of the Spice Girls. In 2012 traden ze nog eens samen op ter gelegenheid van de slotceremonie van de Olympische Spelen in Londen. Naar eigen zeggen was dit voor de laatste keer, maar nu komt er tóch nog iets extra's.

Mel C zou degene zijn die de Spice Girls weer bij elkaar heeft gebracht. Afgelopen zomer heeft het vijftal in het geheim besloten om in 2018 een album en tv-special te gaan doen. Wij zijn ieder geval heel benieuwd.

Lees ook: Zien: Deze Insta-accounts van huisdieren met een handicap maken je dag goed