Schatrijk: Dit is wat de 10 best betaalde vrouwen ter wereld verdienen

Celebs door Roos

Hoewel we in een wereld leven waar vrouwen nog steeds minder verdienen dan mannen, zijn de vrouwen in dit rijtje schathemeltje rijk. Stuk voor stuk hebben ze hun fortuin verdiend door hard te werken. Van Beyoncé tot Kim Kardashian, dit zijn de tien best betaalde vrouwen ter wereld volgens de lijst van Forbes.

10. Kylie Jenner - 41 miljoen dollar

 

throwback 😍 Mary Jo is the perfect red @kyliecosmetics ♥️

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Ze is pas negentien jaar en het jongste lid van de Kardashian familie. Toch is ze zeker niet de minst bedeelde, want ze heeft al een flink fortuin weten op te bouwen met de reality serie en haar eigen cosmetica- en kledinglijn. 

9. Sofía Vergara - 41,5 miljoen dollar

 

Mi Familia Moderna❤️❤️❤️ @superjmaguire

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

De enige actrice in dit rijtje heeft haar gigantische inkomen niet alleen aan haar rol als ‘Gloria’ in Modern Family te danken. Ze heeft ook contracten met SharkNinja Coffee en Rooms To Go en haar parfums zijn de best verkochte celebrityparfums ter wereld. 

8. Celine Dion - 41 miljoen dollar

Hoewel we in Nederland misschien weinig meer vernemen van Celine Dion na de wereldhit ‘My heart will go on’ , zit de zangeres in de Verenigde Staten zeker niet stil. Een groot deel van haar fortuin heeft ze verdiend aan haar optredens in Las Vegas. Goed nieuws voor de fans: in 2017 komt ze met haar tour naar Europa.

Lees ook: Lekker gluren: de eerste verleidster van Temptation Island is bekend

7. Taylor Swift - 44 miljoen dollar 

 

3 days until #reputation

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Het grootste gedeelte van haar inkomen heeft Taylor Swift te danken aan de verkoop en tour van haar album 1989, die in 2014 het bestverkochte album was. Oh ja, ze heeft twee privéjets.

6. Kim Kardashian West - 45,5 miljoen dollar

Tja, wat doet Kim Kardashian niet? Van een reality serie tot haar Kimoji app en eigen lippenstiftlijn bij Kylie Cosmetics - alles wat Kim aanraakt verandert in goud. De selfie koningin is nog lang niet klaar met de wereld veroveren en lanceerde recentelijk een kledinglijn met haar man Kanye West.

5. Judy Sheindlin - 47 miljoen dollar

 

#judgejudy

A post shared by Judge Judy (@judy_sheindlin) on

Judy Sheindlin, bekend van Judge Judy heeft 21 seizoenen gedraaid met gemiddeld 10 miljoen kijkers per dag. De succesvolle spin-off van het tvprogramma in 2014, Hot Bench, werd ook een groot succes en daarmee komt ze op nummer vijf te staan in deze lijst.

Lees ook: Echte liefde: Ryan Reynolds 'pest' vrouw Blake Lively met deze hilarische Instagram-foto

4. Adele - 69 miljoen dollar

 

Auckland / Mt Smart Stadium / Mar 25

A post shared by Adele (@adele) on

Hello? It’s Adele op nummer vier. De zangeres met een stem als een nachtegaal brak haar ‘Album of the Year Grammy’ in twee om te delen met Beyoncé (die ook nog voorbij komt in dit lijstje). Ze sloeg veel samenwerkingen met grote merken af, maar heeft toch nog een flink fortuin binnengeharkt met haar uitverkochte concerten.

3. Ellen DeGeneres - 77 miljoen dollar

 

Every time. This clip gets me every time.

A post shared by Ellen (@theellenshow) on

Met haar gelijknamige en mega populaire talkshow heeft Ellen DeGeneres goud in handen. Met haar succesvolle bedrijf Ellen Digital Ventures lanceert ze spelletjes voor smartphones en het platform Ellentube. Ze gaat binnenkort ook een samenwerking aan met Netflix.

2. J.K. Rowling - 95 miljoen dollar

 

I wish you all a Happy new year may your years be filled with joy and happines

A post shared by J.K Rowling (@j.krowlingoffical) on

Wie zegt dat je met schrijven niet rijk kunt worden heeft het mis. J.K. Rowling is de op twee na best betaalde vrouw ter wereld en dat heeft ze natuurlijk grotendeels te danken aan haar immens populaire Harry Potter boeken. Daarna heeft ze nog flink gecasht met het toneelstuk Harry Potter and the cursed child en de film Fantastic Beasts and Where to Find Them.

1. Beyoncé Knowles - 105 miljoen dollar

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Met stipt op nummer één staat natuurlijk Beyoncé Knowles. Samen met man Jay-Z schijnt ze meer dan een biljoen dollar waard te zijn. Ze bezitten letterlijk geld als water dus. Ze verdiende haar geld onder andere met de Beyonce's Formation World Tour, haar album Lemonade en investeringen in verschillende bedrijven.

Lees ook: Babynieuws: Lauren Verster onthult geslacht eerste kindje