Lifestyle / Celebs
Celebs

Man van Bibian Mentel reageert: 'Verdrietig maar trots!'

Maandagavond werd het verdrietige nieuws bekend gemaakt dat Bibian Mentel op 48-jarige leeftijd is overleden. Dat maakte de familie bekend op Instagram. De man van Bibian, Edwin Spee, deelde dinsdagochtend een mooie post op Instagram om stil te staat bij het overlijden van zijn "beste maatje".

bibian mentel

Lees ook: Droevig nieuws: Bibian Mentel (48) overleden aan gevolgen van kanker

Onverwoestbaar

"Verdrietig, maar trots!" begint hij het bericht. "Met veel verdriet moet ik afscheid nemen van mijn mooie vrouw, lieve vriendin, beste maatje en de vrouw die mij leerde waar het echt om gaat in het leven." Edwin vertelt hoe zijn Bibian ondanks de lockdown toch van elke dag een feestje wist te maken. Hij schrijft dat de laatste weken met zijn vrouw de mooiste weken van zijn leven waren. "Tot de laatste minuut was haar prachtige lach onverwoestbaar en was ze instaat de mensen om haar heen liefde te geven." 

Bedanken

Edwin bedankt ook iedereen voor de steunbetuigingen. "Ik ben trots dat zij zoveel mensen heeft weten te raken en ik heb Bibian beloofd om haar boodschap te blijven verspreiden. Verzamel herinneringen ipv bezittingen!! En wees alsjeblieft een beetje lief voor elkaar."

Lees ook: FOTO: Madonna deelt pikante kiekjes en fans zijn geshockeerd

Beeld: Brunopress