Vader Jaimie Vaes hoopte dat relatie met Lil Kleine voorbij zou gaan

Celebs door Elsemieke

In haar realityserie ‘Jaimie In The Vaes Lane’ volgen we het wel en wee van het leven van influencer Jaimie Vaes. In de nieuwe aflevering heeft haar vader voor het eerst gereageerd op de relatie van zijn dochter met rapper Lil Kleine.

In de nieuwste aflevering van Jaimie Vaes' serie is te zien hoe zij met besties Estelle Cruijff en Koen Kardashian naar Bali gaat, waar ook Jaimies vader woont. Op het strand praten vader en dochter bij over de voorgaande relatie met Lil Kleine, die de vader is van haar kindje. Naar eigen zeggen hoopte Jaimies vader altijd al dat het uit zou gaan tussen Jorik Scholten en Jaimie. “Ik ben heel blij dat je nu in een andere zone terecht bent gekomen”, aldus Jaimies vader. “Ik had altijd al gehoopt dat het voorbij zou gaan. Ik denk, dat kan niet anders. Hoe vaak hebben wij niet aan de telefoon gezeten en dat ik zei: de enige oplossing is, kies voor jezelf.”

Nieuwe vlam voor Jaimie Vaes?

Haar vader is dolblij dat zijn dochter niet langer “in die ellende zit”. Lil Kleine zat begin dit jaar een poosje vast omdat hij Jaimie met haar hoofd tussen het autoportier sloeg. “Nu heb je gewoon even iets anders aan je hoofd, en dat zijn alleen maar gezonde dingen. Laten we hopen dat dit de start is voor een nieuw begin. Overal waar een deur dichtgaat, gaat er ergens weer eentje open. Dus hopelijk komt er weer een nieuwe vlam in je leven.”

Schilderij van oma

Eerder haalde Jaimie uit naar haar ex Lil Kleine, toen bij het inpakken van haar spullen bleek dat hij één van haar items meegenomen had. “Dat nare mannetje heeft gewoon mijn zweep meegenomen. Die sukkel. Dat is mijn zweep”, zei ze in aflevering twee al. “Hij heeft gewoon mijn zweep met diamanten meegenomen. Die was hartstikke duur.” En ook bij haar laatste bezoek aan hun oude huis samen, blijken er namelijk nog meer sentimentele items te ontbreken, onder andere een schilderij dat ooit van haar oma is geweest. “Het gore lef dat je het kunstwerk van mijn oma, die is twee maanden geleden overleden, daar hebt neergezet. Daar kan ik niet bij." Voor de camera’s houdt Jaimie zich verder in. “Als ik echt ga zeggen wat ik nu denk, dan ja, wordt het niet uitgezonden denk ik. Ik ben heel netjes bezig mijn spullen in te pakken, dus ik snap niet waarom dit ook nog een keer erbij moet komen”, meent ze.