Britney Spears heeft 'beste seks ooit' nu ze zwanger is

Celebs door Elsemieke

Britney Spears is zwanger van haar derde kindje. Op Instagram deelt ze dolgelukkig verschillende foto's van haar zwangere lijf. Daar blijft het niet bij, want in een Instagram-deelt ze nu ook dat haar seksleven flink veranderd is nu ze zwanger is. 

Britney Spears (40) is zwanger van haar derde kindje

Britney Spears heeft 'beste seks ooit' nu ze zwanger is

Na vijftien jaar, kondigt Britney Spears vorig week aan dat ze weer zwanger is. Ze heeft al twee zoons, een van vijftien en een van zestien. Sean Preston (16) en Jayden James (15) kreeg ze met haar ex-man Kevin Federline, de derde wordt haar eerste kindje met haar verloofde Sam Asghari. "Seks is fantastisch als je zwanger bent", schrijft de zangeres op Instagram.

Meer op Instagram

Genieten van het leven

In haar post noemt Britney een heel lijstje op van 'de kleine dingen' waar ze weer van geniet nu ze niet meer onder curatele van haar vader staat. "Nadenken, boeken, make-up, films, geweldige gesprekken en de beste seks die ik ooit gehad heb." Britney blikt terug op haar vorige zwangerschappen: ze vindt dat de media haar hebben 'verwoest' op de momenten dat ze in verwachting was. "Ik was zelf nog een kind toen ik twee baby's kreeg en er standaard 17 auto's geparkeerd voor m'n huis stonden", schrijft ze. "De media zijn onwijs onbeschoft tegen me geweest."

Foto: GettyImages

Lees ook: Wacht even: volgens deze video heeft Jada Pinkett Smith helemaal geen alopecia