Temptation's Alex aangeklaagd voor mishandeling jonge vrouw

Celebs door Roos

We kennen Alex Maas (26) als een van de verleiders in Temptation Island van vorig jaar. Eerder kreeg hij al een celstraf van drie maanden vanwege een uit de hand gelopen avond, maar nu is hij ook aangeklaagd voor de mishandeling van een jonge vrouw. "Hij sleepte mij aan mijn haren over de grond", aldus haar verklaring.

De mishandelde vrouw wil anoniem blijven. Ze liep de verleider om vier uur 's nachts toevallig tegen het lijf, zo schrijft het Nieuwsblad. “Ik heb geen woord met hem gewisseld. Uit het niets begon hij aan mijn haren te trekken. Ik schreeuwde, maar hij wilde niet loslaten. Hij ging zo ver dat hij mij over de grond voortsleepte. Zonder aanleiding.” Hierna diende zij een klacht bij de politie in. De gebeurtenis stond ook op de beveiligingscamera van de discotheek. 

Dat Alex gewelddadig is bleek al eerder, toen hij een gemeenteraadslid uit Moorslede in elkaar sloeg. Hij kreeg drie maanden gevangenisstraf met uitstel, een effectieve boete van 300 euro en moest hij een schadevergoeding van 1.023 euro betalen aan het slachtoffer.

Lees ook: Oei: Megan en Joshua deden het onveilig - Temptation Island

UPDATE: Inmiddels heeft Alex zelf gereageerd alle commotie. Hij ontkent de vrouw mishandeld te hebben en haar aan haar haren over de grond te hebben gesleept. Aan RTL Boulevard vertelt hij: "Ik stond bovenaan de trap toen ik ineens geduwd werd. Ik probeerde mezelf staande te houden door om me heen te grijpen. Toen heb ik per ongeluk het haar van deze vrouw vastgepakt", aldus Alex.​