Temptation Island 2023: koppels, verleiders, verleidster en locatie

Media door Elsemieke

Er is echt één realityprogramma dat een speciaal plekje in ons hart heeft veroverd en dat is Temptation Island. Monica Geuze heeft al wat smullende details verklapt over het nieuwe seizoen Temptation Island 2023 op Videoland! Ook zijn de koppels, de verleiders, verleidsters en de locatie van opname al bekend gemaakt.

Temptation Island 2023

Uitgelekt: dit zijn de koppels van Temptation Island 2023

In Temptation Island 2023 gaan koppels het grootste liefdesavontuur van hun leven aan. Terwijl ze zijn omringd door singles die op zoek zijn naar liefde, zoeken ze uit of ze samen zijn met the one. Als je het afgelopen seizoen van Temptation Island mist, hebben we goed nieuws: Temptation Island 2023 is in volle gang: er komen ook een aantal "nieuwe twists", vertelt Monica. En ook Kaj doet een duit in het zakje. “We willen jullie ieder seizoen verrassen met nieuwe dingen, en dat is ook dit jaar weer gelukt." De partners gaan als het ware als ‘single’ het avontuur aan. Tijdens de dates krijgen de singles en de partners de kans om een diepere connectie aan te gaan met de andere vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. 

Monica & Kaj als presentatoren

Net als vorig jaar, presenteren besties Kaj Gorgels en Monica Geuze het programma weer. Zij zullen de koppels begeleiden tijdens hun deelname aan het programma. Extra saillant detail: Monica Geuze is zelf net weer single na een relatie van bijna drie jaar. Wij zijn benieuwd hoe de koppels het er in dit programma vanaf gaan brengen! 

koppels van temptation island

De koppels van Temptation Island 2023

Dit zijn de mannen en vrouwen die meedoen aan het Mexicaanse avontuur onder de zon:

Mike Evie Temptation Island

1. Mike Koot en Evie Van Vliet

Het eerste setje bestaat uit Mike en Evie van Vliet. Eerder deden zij beiden nog mee als singles. Ze slaagden er beiden niet in om bij de deelnemende koppels toe te slaan, maar vonden na afloop wel elkáár en zijn sinds januari 2021 officieel samen Hoogste tijd om dus eens de relatie op de proef te stellen door nu als koppel mee te doen, hebben ze blijkbaar gedacht. Mike en Evie vervingen de ‘afgeteste’ Dennis Roos en Olivia (het EOTB-setje kwam niet door de mentale tests van de productie).

2. Iris de Waard en Mitch van Duijkeren

De 26-jarige Iris en de 29-jarige Mitch zijn al drie jaar samen en hebben elkaar leren kennen via - hoe kan het ook anders - social media. Ze hebben een koophuis, een auto en twee katten. Alleen Iris mist toch echt de intimiteit en romantiek. Wij zijn benieuwd of ze die misschien bij de andere kandidaten gaat vinden. 

3. Miriam en Lester 

Voor de 21-jarige Miriam en de 27-jarige Lester Temptation de ultieme relatietest. Miriam kan snel jaloers zijn en Lester zou soms graag wat meer vrijheid willen. En dat terwijl de twee al een paar jaar samen zijn. Lester vindt het lastig dat Mirjam best "claimerig" is. Daardoor mist hij de vrijheid in de relatie. "Als Mirjam jaloers wordt, dan wordt ze echt gek. Dan is het echt ruzie." Mirjam is het hiermee eens. "Oorlog!"

Shanta Joël Temptation Island

4. Shanta en Joël in Temptation Island 

Bij hun eerste ontmoeting was het meteen raak en sindsdien is het koppel onafscheidelijk en kunnen zij niet meer zonder elkaar. Zowel Shanta als Joël zijn jaloers aangelegd. De 21-jarige Shanta en de 24-jarige Joël zijn één jaar een stel en wonen samen. Veel weten we nog niet over deze Shanta, behalve dat ze influencer is en zichzelf "creator en influencer Netherlands" noemt. Wij zijn benieuwd hoe de twee het er samen vanaf gaan brengen!