Alles over Mike en Evie van Temptation Island

Media door Elsemieke

De kogel is door de kerk: vanaf 30 maart zien we hoe de kandidaten in Mexico testen of hun relatie for ever is, of dat ze beter een einde kunnen maken aan de verbintenis. Evie en Mike van Temptation Island doen ook mee. We vertellen je alles over dit bijzondere stel. 

Hier kun je Temptation Island Mike en Evie al van kennen

De koppels van Temptation Island 2023 zijn bekend. Ook is duidelijk welke vrijgezelle mannen en vrijgezelle dames op zoek gaan naar de liefde. Evie van Vliet en Mike Koot durven als koppel de relatietest aan te gaan in het nieuwe seizoen van Temptation Island 2023. Maar wie is dit eerste uitgelekte koppel eigenlijk? 

Alles over Mike en Evie van Temptation Island

Mike uit Temptation

Mike is DJ en muzikant en hij komt uit Haarlem. Ook de Insta van dit Mike is al bekend, want de nieuwe deelnemer is te vinden bij @djkleinemike. In zijn bio staat de inspirerende quote: "doe wat je gelukkig maakt". Deze man is dus bezig met een mooi, zinvol leven! Hij houdt van urban, afrohouse, house en techhouse. Vermoedelijk kan je hem ook boeken als DJ in deze muziekvormen.

Alles over Mike en Evie van Temptation Island

Evie uit Temptation

Evie van Vliet is een echte Rotterdamse die zichzelf omschrijft als ambitieus en sociaal. Ze studeert momenteel voor haar diploma in de communicatie, maar ook heeft ze een eigen bedrijf in de mode: Sisterhoods. De Insta van deze blonde dame is @evievanvliet.

Temptation Island 2023: koppels, verleiders, verleidster en locatie

Temptation Island Mike en Evie als vervanging 

Het kan heel goed zijn dat je de twee al kent! Ze deden namelijk allebei als singles mee aan een eerder seizoen van dit programma, maar ná de afleveringen vonden ze de liefde. Bij elkaar dus. Inmiddels zijn ze twee jaar gek op elkaar. Toch gaat het niet altijd even goed. Evie wil namelijk heel graag kinderen, in tegenstelling tot Mike. Hij geniet nog wel van zijn relaxte leven zonder kleine kotertjes. Fun fact: Mike en Evie vervingen Dennis Roos en Olivia last-minute. Yes: die twee kemphanen die ook bekend zijn van Ex On The Beach en Temptation Island. De twee kwamen niet door de mentale tests van de productie. Zij mochten dus helaas niet meedoen met paradise island. En dat is maar goed ook, want de twee zijn inmiddels alweer uit elkaar. Wij zijn benieuwd hoe Mike en Evie het ervan afbrengen in Mexico! We houden je op de hoogte van de vorderingen in hun relatie. Blijven ze samen of gaan ze uit elkaar?