Deze vrijgezelle mannen zijn te zien in Temptation Island 2023

Media door Elsemieke

Tijdens Temptation Island 2023 gaan vier koppels hun relatie testen onder leiding van Monica en Kaj. Zijn hun relaties echt meant to be of is het gras toch groener aan de overkant? RTL liet eerder al weten welke vrouwelijke verleidsters én koppels er mee doen aan drama in paradise, maar nu zijn ook de vrijgezelle mannen van Temptation Island 2023 bekend gemaakt!

Temptation Island 2023: koppels, verleiders, verleidster en locatie

Temptation Island 2023: vrijgezelle mannen

Bijna is het zo ver: Monica Geuze en Kaj Gorgels presenteren weer ons favoriete programma: Temptation Island. In Mexico barst het dategeweld los. De koppels zijn al bekend gemaakt, maar ook de mannen die een relatie willen verstoren, zijn de wereld in geslingerd. Weten deze heren de harten van de dames te veroveren? Kijk je mee naar de verleiders die op zoek zijn naar de liefde?

verleiders temptation island 2023

Michael 

De 27-jarige Michael is een romanticus en een echte relatieman. Hij is op zoek naar een maatje met wie hij de rest van zijn leven kan delen. Hij heeft zin om weer verliefd te worden en helemaal voor iemand te kunnen gaan.  

verleiders temptation island 2023

Ali 

Ali is 21 jaar en is als sportschoolmedewerker veel in de sportschool te vinden. Hij houdt van goede gesprekken en zoekt een diepe connectie. Met zijn dansmoves, sensuele blikken en een mooie lach zijn vrouwen snel onder de indruk van Ali.

verleiders temptation island 2023

Chevalier

De 29-jarige Chevalier is altijd in voor een feestje en een goed gesprek. Deze bartender is klaar met het single leven en staat open voor ware liefde. Deze sfeermaker is op zoek naar een sociale, empathische vrouw, die een positieve vibe heeft.  

verleiders temptation island 2023

Tony 

De 26-jarige Tony is als dj regelmatig achter de draaitafel te vinden en zoekt een dame met wie hij veel kan lachen. Tony weet wat hij doet en hoopt tijdens dit avontuur iemand te vinden met wie hij de rest van zijn leven gelukkig is.

verleiders temptation island 2023

Paul

De 27-jarige Paul is als personal trainer veel in de sportschool te vinden. Hij zoekt zijn liefde bij een lieve, zorgzame vrouw met wie hij goede gesprekken kan voeren. Paul is een echte flirt en vindt het belangrijk dat de man de eerste stap zet en een vrouw zich speciaal laat voelen.  

verleiders temptation island 2023

Ray 

De 22-jarige Ray is gek op sporten en werkt in de horeca. Hij is een echte sfeermaker en bouwt graag een feestje. Humor en gezelligheid vindt hij belangrijk in het leven. Ray is een echte flirt en valt op lieve, bescheiden vrouwen. 

verleiders temptation island 2023

Matty 

Matty is 32 jaar en werkzaam als chef-kok. Hij biedt graag een luisterend oor en gaat voor iemand volledig door het vuur. Hij is op zoek naar een passievolle vrouw die weet waar ze staat en wat ze wil. Eerlijkheid en loyaliteit staan bij deze single op nummer één. 

verleiders temptation island 2023

Jan 

De 26-jarige Jan is altijd vrolijk en houdt van een feestje. Deze zanger is dan ook op zoek naar een gezelligheidsdier en valt op een lieve, verzorgde dame. Hij vindt het belangrijk dat je iemand altijd in zijn of haar waarde laat en elkaar af en toe vrijlaat.