Deze vrijgezelle dames doen mee aan Temptation Island 2023

Media door Elsemieke

Tijdens Temptation Island 2023 gaan vier koppels hun relatie testen. Zijn ze meant to be of is het gras toch groener aan de overkant? RTL liet eerder al weten welke koppels er mee doen aan drama in paradise, maar nu zijn ook de vrijgezelle dames van Temptation Island 2023 bekend gemaakt!

Temptation Island 2023: koppels, verleiders, verleidster en locatie

Temptation Island 2023: verleidsters

Bijna is het zo ver: Monica Geuze en Kaj Gorgels presenteren weer ons favoriete programma: Temptation Island. In Mexico barst het dategeweld los. De koppels zijn al bekend gemaakt, maar ook de verleidsters zijn de wereld in geslingerd. Kijk je mee naar de dames die op zoek zijn naar de liefde?

vrijgezelle dames temptation island 2023

Gwen

De 20-jarige Gwen hoopt tijdens dit avontuur liefde te kunnen vinden. Ze is op zoek naar iemand met humor en wil graag een juiste balans tussen samen zijn en elkaar vrijlaten. Humor en vertrouwen vindt ze een echte must in een relatie.

vrijgezelle dames temptation island 2023

Isabella

De 22-jarige Isabella beschrijft zichzelf als een trouwe knuffelbeer en ziet over een aantal jaar een eigen familie voor zich. Ze is op zoek naar lieve man waar ze op kan bouwen. Ook vindt ze het belangrijk dat haar toekomstige vriend haar zo nu en dan tegengas kan geven.

vrijgezelle dames temptation island 2023

Lisa

Lisa is 21 jaar oud, staat positief in het leven en is vaak in de sportschool te vinden. Ze zoekt een sportieve man die ondernemend en dominant is en het liefst iets ouder is dan zijzelf. De ware is ze nog niet tegengekomen, daar hoopt ze hier verandering in te brengen. 

vrijgezelle dames temptation island 2023

Marisol

Marisol (25) is een relatiemens en is na 1,5 jaar vrijgezel te zijn geweest weer klaar voor de liefde. Ze valt op een verzorgde, spontane man met een sociaal karakter. Ze is een echte knuffelbeer met een pittig randje en hoopt dit ook bij haar partner te vinden.

vrijgezelle dames temptation island 2023

Noortje

Noortje is toe aan een serieuze connectie met iemand. De 21-jarige weet goed wat ze wil en dit verwacht ze ook van haar toekomstige man. Ze is op zoek naar een stoer, oprecht en enthousiast iemand die sterk in zijn schoenen staat.

vrijgezelle dames temptation island 2023

Olivia

De 25-jarige Olivia staat open voor een connectie. Ze houdt van feestjes en gaat graag naar festivals. Met haar vlotte babbel sluit ze makkelijk vriendschappen. Ze valt op eerlijke, spontane mannen met humor en houdt van gespierde mannen die langer zijn dan zij.

vrijgezelle dames temptation island 2023

Samirah 

Samirah is klaar voor een nieuwe man in haar leven. Ze valt op een sportieve man die positief in het leven staat. De 24-jarige Samirah is een echte praatjesmaker en kan met haar empathie voor mensen altijd goed advies geven.

vrijgezelle dames temptation island 2023

Melanie

De 26-jarige Melanie is gek op sporten en heeft een actief bestaan. Ze is helemaal klaar voor een man in haar leven en valt op een ambitieuze, zelfverzekerde man met humor. Ze gaat graag los op feestjes, maar heeft ook een serieuze kant.