6 x Waarom Tim de mist in zal gaan - Temptation Island

Media door Roos

Groene zwembroek, veel tranen en nog veel meer praatjes - dat kan niemand zijn behalve Temptation's Tim. Of zoals hij zichzelf noemt: Timtation Tempa 2018. Geen grap. Hij is naar eigen zeggen zo trouw als een labrador en gaat hier zo ver in ('no girls allowed unless Deborah Leemans') dat het wat ons betreft met de dag ongeloofwaardiger wordt. Gaat Tim nog eens de mist in? Zeker weten. 

Gisteren was Tim te gast bij het Belgische tv-programma 'Goedele On Top', waar seksuologe Goedele hem de hemd van het lijf vroeg. En daar heeft Tim een flink boekje open gedaan over zijn Temptation avontuur en andere zaken.. 

1. Zijn moeder zei altijd: 'Je zou een van de beste acteurs zijn'

Als hij zo'n goede acteur is, in hoeverre moeten we de labrador-act dan nog geloven?

2. 'Ik leef beter maar één keer kort en goed'

Diepgaande teksten zo aan het begin van je Temptation avontuur. Én ook direct de eerste scheur in zijn facade.. Is hij iets van plan? Op de vraag van Goedele of dat iets met Cherish te maken heeft, zegt hij 'nee, op dat moment heeft dat nog niets met Cherish te maken.' Op dat moment nóg niet? Dat belooft niet veel goeds... Of juist wel, is maar net hoe je het bekijkt.

3. Hij is een uitslover

Achter dat masker van totale loyaliteit naar zijn vriendin, schuilt toch ook wel een uitslovertje... Indruk maken op de vrouwtjes?

via GIPHY

Lees ook: 10 Temptation Island dilemma's: durf jij het aan?

 

4. Hij is een stiekemerd

Oeiii, stiekem is hij niet zo'n lieverdje. Of in Goedele's taal: 'gij zijt een snoodaard'. Stiekem als niemand kijkt op iemands billen 'kloppen'...

5. Hij geeft toe dat Cherish zijn Temptation is

Kijk, daar gaan we! In de aflevering van gisteren dekt Tim stiekem zijn microfoontje af en verklaart aan Mezdi dat 'die blonde' zijn Temptation is. 

6. 'Die blonde kan me krijgen'

Pardon? Op de bank bij Goedele verklaart hij niet alleen 'die blonde' gezegd te hebben, zoals we in aflevering 5 konden zien. Nee, hij zei 'die blonde kan me krijgen'. Zelfs Goedele heeft het niet meer op een rijtje als hij dit vertelt, want waar is die trouwe Tim van de eerdere afleveringen?

6. Meer bedpartners dan vrienden

Ook doet hij een boekje open over het aantal bedpartners dat hij heeft gehad. Dit aantal ligt tussen de, schrik niet, 500 en 700 meisjes! Hoe is dat mogelijk, vraagt ook Goedele zich af. Het brave-Tim-imago brokkelt langzaam af en hoe je het ook went of keert, aan het Deborah-labrador tijdperk gaat een onstuimig verleden vooraf... En de hamvraag is: gaat dat verleden hem inhalen op Temptation Island? Wij denken het wel te weten.

Beeld: RTL, Goedele On Top

Bekijk hier de hele aflevering van Goedele On Top. 

Lees ook: 'Huis Tim en Deborah uit Temptation Island staat te koop'