'Huis Tim en Deborah uit Temptation Island staat te koop'

Media door Redactie Ze.nl

Al vier jaar waren Tim en Deborah samen toen ze besloten mee te doen aan het derde seizoen van Temptation Island. Met een beoogde goede afloop, want Tim vertelde in de eerste aflevering trots dat hij een trouwring mee had genomen om na de opnames 'zijn' Deborah ten huwelijk te vragen. Temptation Island is momenteel nog niet voorbij, en wat er precies gaat gebeuren weten we niet, maar dat dit huwelijk in het water lijkt te zijn gevallen, blijkt wel uit recent bewijs: het huis van de twee Belgische tortelduiven zou namelijk in de verkoop staan. 

Tim Deborah Temptation Island

Trouwerij afgeblazen

Flair België heeft inmiddels uit betrouwbare bron vernomen dat Tim en Deborah hun burgerlijk huwelijk op het stadhuis in Aalst hebben laten schrappen uit de planning. Ook hun aanvraag om met paard en kar over de autovrije markt te mogen rijden, hebben ze blijkbaar ingetrokken, zo meldt de Vlaamse site. Televisiezender Vijf, die het programma bij onze zuiderburen uitzendt, spreekt dit echter tegen. "Voor het afreizen naar Thailand lag er nog helemaal geen trouwdatum vast, aangezien Tim nog geen aanzoek had gedaan aan Deborah." Ondertussen gedraagt 'de player van Aalst' zich ook niet zo netjes op social media. Bij verschillende dames plaatst hij vurige teksten en emojis. Niet echt wat je verwacht van een aanstaande bruidegom, right?

Huis te koop

Het huis van de twee zou te koop staan op directverkoop.com, maar de namen waren -slim, slim, slim- afgeschermd. Echter, toen iemand het bijgevoegde telefoonnummer invoerde op Facebook, kwam die bij het profiel van Tim uit! Niet zo slim! Hoe het echt zit? We zullen het af moeten wachten, ondertussen houden Tim en Deborah natuurlijk wijselijk hun mond.

Lees ook: Oh no! Temptation Island Pommeline en Merijn zijn uit elkaar