Hot & happening: Fashionscene TV!

Media door Redactie Ze.nl

Fashionscene TV is het resultaat van een samenwerking tussen Net 5 en ons grote modezusje Fashionscene. Wat Fashionscene online doet, brengt Fashionscene TV voortaan - juist - via de televisie. 

Vijf echte modefanaten gaan op bezoek bij grote modemerken, designers en modellen en doen verslag van verschillende mode-events in binnen- en buitenland. Het team is overal aanwezig en opent deuren die voor anderen gesloten blijven... Een kort voorstelrondje is wel op zijn plaats!


Sanny Verhoeven is presentatrice en actrice. Je kent haar misschien van bijrollen in series als ONM en Voetbalvrouwen. Nana Appiah heeft een achtergrond als model, danseres en presentatrice en is dus echt een alleskunner. Berder Esha won vorig jaar de Dutch Model Cover Award en is inmiddels een veelgevraagd model. Nathalia Streng is afgestudeerd aan het Amsterdam Fashion Institute, heeft in musicals gespeeld en zette onlangs haar eigen kledinglijn op. Tenslotte hebben we Wendy Dubbeld, een Nederlands fotomodel en presentatrice met een indrukwekkend cv: ze heeft al in modemagazines als Elle, Marie Claire en Cosmopolitan gestaan!

Daarnaast vertaalt styliste Chantal Bles de hotste trends op de catwalk voor Fashionscene TV. Chantal kleedt BN'ers, doet de styling voor fashionshoots in verschillende magazines en televisieshows, waaronder The Voice of Holland. Met deze veelgevraagde styliste in het team, is het zestal presentatrices compleet.

Vijf hippe, totaal verschillende, gemotiveerde dames, die jullie in stijl een kijkje geven in de wereld van fashion, beauty en design! Ze laten ons als kijkers meegenieten van backstage reports, interviewen mensen die er in de modewereld toe doen en geven ons een sneak peek in de intrigerende fashionwereld.

Vanaf woensdag 30 maart is Fashionscene TV twee keer per week, op de woensdag- en de zondagmiddag van 16:00 tot 18:00, te zien op Net 5. Mis het niet: modeshows en events, openingen van nieuwe winkels, shoptips, reportages over designers en merken, styling- en beauty tips, allemaal te zien op Fashionscene TV.

Volg Fashionscene TV ook op Facebook!

Ga jij ook kijken?