Berber Esha ? Be the Light

Media door Redactie Ze.nl

Berber Esha ken je misschien als zangeres van de zomerhit Luna; Be the Light is haar nieuwste single. En het is niet zomaar een single... Het lied en bijbehorende clip draagt de zangeres op aan het Fonds Slachtofferhulp. Met dit gebaar wil Esha jonge slachtoffers aanmoedigen om hulp te vragen, omdat hulp iets is wat je nodig hebt. Zeker als je slachtoffer bent van huiselijk geweld, mishandeling of seksueel misbruik.

Esha weet waar ze over praat: in haar jeugd is ze zelf slachtoffer geweest van seksueel geweld. Ze kreeg de juiste hulp en heeft zo een nare periode achter zich kunnen laten. Esha: “Ik heb zelf meegemaakt dat ik hulp nodig had, om te kunnen verwerken dat iemand mij iets had aangedaan waar ik niet om had gevraagd. Ik kwam er uit als een sterker mens.” Met deze nieuwste single wil Esha ook oproepen om beter om je heen te kijken: het zou namelijk zomaar kunnen dat iemand in jouw omgeving hulp nodig heeft. Jij, of iemand anders, kan in zo’n situatie een grote steun zijn, het lichtpuntje dat diegene nodig heeft. Be the light!

Berber Esha - Be the Light


Wat een goed initiatief! Wij zijn erg blij dat Esha haar boodschap op deze manier wil overbrengen en mensen probeert te inspireren. Laat je ook inspireren en kijk eens met andere ogen naar mensen om je heen, want: iedereen heeft weleens hulp nodig.

Wil je meer zien van Berber Esha? Ga dan snel naar  Fashionscene TV!

Wat vind jij van de boodschap van Esha? Ga jij er gehoor aan geven door vaker te kijken naar signalen uit je omgeving? Of heb je misschien weleens in zo’n situatie gezeten?