Gezocht: presentatietalent!

Werk & studie door Redactie Ze.nl

Ben jij de ultieme interviewer, sociaal, brutaal en heb je affiniteit met mode, beauty en modellen? Dan word jij misschien wel een van de gezichten van het nieuwe Net5 programma Fashionscene TV. In dit nieuwe lifestyle programma gaan zes verschillende insiders wekelijks op bezoek bij modemerken, designers, modellen  en verslaan diverse grote modeshows in binnen- en buitenland. De thema's variëren van fashion, styling, modellen, talent, beauty en shopping.

What to do?
Is deze job jou op het lijf geschreven? Dan kun je als volgt meedoen aan de competitie: upload op deze website een korte video van jezelf van minimaal 30 seconden en maximaal drie minuten waarin je laat zien wat jij te bieden hebt. Voeg daarnaast een korte beschrijving van jezelf toe, deze zal bij de video worden geplaatst.

The winner takes it all...
Op alle inzendingen kan worden gestemd. De vijf kandidaten met de meeste stemmen worden uitgenodigd voor de definitieve screentest in Amsterdam in januari 2011. Dus trommel al je familie, vrienden en bekenden op om op jou te stemmen! Een professionele jury zal uiteindelijk de winnaar kiezen na de screentest.

De uiteindelijke winnaar zal worden uitgeroepen tot een van de Fashionscene TV-insiders/presentatoren en zal vanaf het voorjaar van 2011 wekelijks op Net5 te zien zijn in het programma.

Mannen en vrouwen tussen de 18 en 35 jaar kunnen zich inschrijven. Aanmelden kan tot en met 7 januari 2010.

Grijp die kans en ga naar www.talentscene.nl!