Beauty & the Beast zoekt kandidaten!

De maatschappij door Madelon

Beauty & the Beast: Schoonheid zit van binnen gaat over uiterlijk, maar niet zoals we programma's over het uiterlijk kennen! Iemand voor wie uiterlijk een grote rol speelt in het leven, misschien zelfs dé grootste rol, wordt in het programma gekoppeld aan iemand die ook veel met zijn of haar uiterlijk bezig is, maar dan op een andere manier. Bijvoorbeeld iemand die door een afwijkend uiterlijk altijd wordt nagestaard op straat. Hoe reageren deze tegenpolen op elkaar, en wat kunnen ze van elkaar leren wanneer zij inzicht in elkaars leven krijgen?

De twee personen trekken een paar dagen met elkaar op en gaan dan ook samen naar alle plekken waar ze graag heengaan. Denk aan een sportschool, kapper, sauna, schoonheidsspecialist, zonnestudio, plastisch chirurg etc. Dit alles om beiden te laten ontdekken dat uiterlijk op verschillende manieren heel belangrijk kan zijn voor iemand en om inzicht te krijgen in elkaars leven.

In Engeland is er veel ophef over het programma geweest. Maar nadat de eerste aflevering was uitgezonden, zag men dat het om een integer programma gaat en dat vooral de 'beauty' tot belangrijke inzichten komt. Er kwamen dan ook bijna alleen maar positieve reacties op. Voor de Nederlandse versie van het programma zijn al een aantal afleveringen opgenomen, maar de productiemaatschappij is nog steeds op zoek naar geschikte, leuke en gemotiveerde kandidaten!Marilou en Erwin, de kandidaten in aflevering 1 (zondag 13 maart 2011). Klik hier om de aflevering terug te kijken.


Ben jij een leuke vrouw van 22 tot 25 of van 35 tot 45 jaar, zie je er leuk uit en heb je eigenlijk niets te klagen, maar ben je ondanks dat tóch niet helemaal gelukkig met jezelf? Of wil jij beleven hoe het is om eens niet met make-up of schoonheidsspecialistes bezig te zijn, maar op een totaal andere manier met je uiterlijk geconfronteerd te worden? Geef je dan nu op!

Denk jij een geschikte kandidaat te zijn voor Beauty & the Beast en zou je graag meer informatie willen, neem dan contact op met de producent, Palm Plus Producties. Dit kan via schoonheidzitvanbinnen@palmplus.com of via de telefoon: 035-677 46 90.

Beauty & the Beast: Schoonheid zit van binnen is iedere zondagavond vanaf 21:30 te zien en terug te kijken via de website van Net 5.

Ga jij je opgeven?