TIP: Webshop Hip&Chic ( WIN!)

Winacties door Madelon

Hip&Chic (Hipenchic.nl) is een webshop die, volgens de oprichters, staat voor vrouwelijke elegantie. De grote collectie bestaat uit prachtige zomerse jurkjes, slippertjes, sieraden, zonnebrillen, accessoires... Maar allemaal met een hippe én een chique touch. Het merk is pas dit voorjaar gelanceerd, maar nu al op weg om een topper te worden!


Wat Hip&Chic dan zo anders maakt dan andere webshops? De goede leveringen, de prachtige afwerking van de artikelen en de uitstekende kwaliteit van de producten. Oké, je betaalt voor een kledingstuk iets meer dan bij bijvoorbeeld de H&M, maar dit zie je zeker terug in de kwaliteit. Zelf kreeg ik vorige week de 'Azuli'-slippertjes toegestuurd, en ik was aangenaam verrast over de afwerking ervan! Dit zijn geen slippertjes waar je maar één zomer mee doet, nee: deze gaan lang mee. Dat zie je, en dat voel je - de slippertjes lopen heerlijk. Bovendien vind ik het ontwerp superleuk: geen standaard model, maar een fashionable slipper, met mooie, decoratieve stenen en fijne kleurtjes. Hiermee durf ik me komende zomer wel te vertonen op de boulevard!

 


Nog een paar voordelen: Hip&Chic verzendt gratis binnen Nederland, en mocht een artikel niet bevallen, dan krijg je je geld terug. Ik ben in ieder geval razend enthousiast over mijn slippertjes, en ben al aan het rondkijken voor een fijne tas of mooie sieraden...

Ben je net zo enthousiast over de webshop als ik? Ga dan snel naar Hipenchic.nl. Ook op de Hip&Chic Facebook-pagina maak je regelmatig kans op hippe items uit de webshop.

Ze.nl mag een setje van een jurkje en slippers weggeven! De winnares krijgt de luxe om te kiezen uit de drie onderstaande setjes.

Set 1:

Witte of zwarte harembroek ‘Pants’  witte of zwarte ‘Bingin’ top  ‘Gladiator’-slippers in bruin of zwart
Totale waarde: €115,-

Set 2:


Zwart, lila of wit ‘Negara’-tuniekje  ‘Gladiator’-slippers in bruin of zwart
Totale waarde: €85,-

Set 3:

Blauw, zwart of beige ‘Sanur’-jurkje  ‘Kudeta’-slippertjes in goud
Totale waarde: €100,-


Daarnaast geven we drie troostprijzen weg, in de vorm van waardebonnen van €25,- voor de webshop! Om kans te maken op een setje of een waardebon moet je Ze.nl liken op Facebook én onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 7 juni. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.