WIN: Twilight's Eclipse-pakket

Winacties door Redactie Ze.nl

Het verhaal
In het derde deel van de The Twilight Saga moet Bella een definitieve keuze maken tussen vampier Edward en weerwolf Jacob. Een keuze met verregaande gevolgen. Haar besluit kan namelijk de eeuwenoude vete tussen weerwolven en vampieren weer doen oplaaien. Maar dat is niet Bella's enige probleem. Seattle wordt geteisterd door een golf van mysterieuze moorden en de wraakzuchtige vampier Victoria achtervolgt haar nog steeds. Terwijl het gevaar steeds dichterbij komt, wordt Bella's toekomst voor eens en altijd beslist.

The Twilight Saga: Eclipse is vanaf donderdag 30 juni in de Nederlandse bioscopen te zien. Kijk voor meer informatie op de website www.twilightsaga.nl.

Ze.nl mag een aantal Twilight's Eclipse-pakketten weggeven, met daarin een armband, de soundtrack en een vest met capuchon. Om kans te maken op een pakket moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 6 juli. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.