WIN: DVD The Twilight Saga: Breaking Dawn ? Part 1

Winacties door Redactie Ze.nl

LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Volgend jaar is het allerlaatste deel van de Twilight-Saga te zien in de bioscoop en moeten we echt afscheid nemen. Maar voordat het zo ver is kunnen we nog genieten van de film Breaking Dawn ? Part 1, die nu uit is op dvd.

Het verhaal

Na hun langverwachte bruiloft gaan Bella en Edward op huwelijksreis naar Rio de Janeiro, waar Bella tot haar schrik ontdekt dat ze zwanger is. De fragiele band tussen de vampieren en de weerwolven komt door deze situatie zwaar onder druk te staan. Jacob staat voor een moeilijke keuze: zijn grote liefde beschermen of trouw blijven aan de 'wolfpack'. Ondertussen blijft ook de dreiging van de Volturi bestaan...

The Twilight Saga is over de jaren heen uitgegroeid tot een waar fenomeen. Zowel de films als de boeken zijn wereldwijde sensaties en schrijfster Stephenie Meyer wordt gerekend tot één van de de meest succesvolle in haar generatie.

The Twilight Saga: Breaking Dawn ? Part 1 is vanaf 16 maart verkrijgbaar op dvd en Blu-ray.  


Ze.nl mag 5 x de dvd van The Twilight Saga: Breaking Dawn ? Part 1 weggeven. Om kans te maken op deze prijs moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

Je maakt nog meer kans als je de winactie deelt op Facebook en/of Twitter door op de icoontjes onder dit artikel te klikken. De prijsvraag loopt tot en met 23 maart.


Geen zin om te wachten of je gewonnen hebt? Koop de dvd dan alvast online!