De ?Vijftig tinten grijs? hype goes on (+WIN!)

Winacties door Redactie Ze.nl
Het is een hype, een revolutie zou je bijna kunnen zeggen. 'Vijftig tinten grijs' en de invloed van deze erotische bestseller is onder vrouwen meer dan duidelijk merkbaar. Ook in erotische shops! Ze.nl geeft de trilogie weg...

Vriendinnen die eerst nog wat giechelig waren wanneer het woord ?seksspeeltje?, of laat staan wanneer het woord ?bondage? werd gebruikt, zijn nu werkelijk massaal over de streep. Bondage en experimenteren met je geliefde mag, het is eigenlijk een must!

Erotische webwinkels zoals Willie.nl merken duidelijk de impact van dit boek. "We werden begin 2012 al getipt vanuit Amerika over Vijftig tinten grijs. Toen één van onze medewerkers de eerste vertalingen in handen kreeg en de drie delen ook binnen een week uit had, wisten we het. Die Vijftig tinten-trilogie moeten wij ook aanbieden aan onze klanten op Willie.nl en het liefst met alle sekspeeltjes en BDSM artikelen die in het boek besproken worden."


De Vijftig tinten grijs seksspeeltjescollectie

Zo gezegd, zo gedaan. Willie.nl biedt als eerste erotische webwinkel, de Vijftig tinten grijs-seksspeeltjes aan. Van de grijze stropdas van Mr. Grey, de Mr. Grey blinddoek, de razend populaire Luna balletjes tot de koude liefdesplug.

De verkoop van deze Vijftig tinten grijs-seksartikelen neemt sindsdien een vogelvlucht. Komen de dames eerst alleen voor het eerste deel van Vijftig tinten grijs bij Willie.nl, dan komen ze daarna terug om de andere delen te kopen en bestellen ze meteen de Mr. Grey blinddoek, handboeien, massageolie en geishaballen erbij.


De wat meer ervaren klanten zien ze wat vaker terugkomen voor een paar tepelklemmen of ze gaan experimenteren met anale seks. De grijze, kanten lingeriesetjes van Anastasia Steel zijn ook erg populair en worden weer meer door de mannen cadeau gedaan. Want ja, de mannen lezen volgens Willie.nl ook stiekem mee ...

Ook lezen of meegenieten?
Vijftig Tinten Grijs, Vijftig Tinten Donkerder en Vijftig Tinten Vrij zijn te koop bij Willie.nl. Als je alle drie de boeken bestelt, ontvang je nu de spannende bondageset ter waarde van 8,95 euro gratis! Dan kun je meteen experimenteren..

Tip: Like nu ook de Facebook-pagina van Willie.nl en blijf op de hoogte van de laatste ins en outs op seksgebied!


Winnen

Heb jij nog steeds de Vijftig Tinten Grijs-trilogie niet gelezen en ben je onderhand retenieuwsgierig geworden? Goed nieuws! Ze.nl geeft 5 boekensets bestaande uit de drie delen van de Vijftig Tinten-trilogie weg! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken (als je durft...).

Klik vervolgens hieronder op de 'meedoen'-button! Simpel toch? De actie loopt tot en met 7 november 2012.