WIN: Boek Confetti in bed

Winacties door Redactie Ze.nl
Kun jij ook geen genoeg krijgen van chicklits? Dan is dit zeker een aanrader. Confetti in bed is het nieuwe boek van Holly McQueen. Wil jij zo?n exemplaar om de koude avonden mee door te komen? Ze.nl mag er vijf weggeven!

Het verhaal

Zij droomt van bruisende bruiloften, zielsgelukkige bruiden, knappe bruidegommen. En champagnefonteinen die niet omkieperen. Isabel Bookbinder is assistent weddingplanner. Wanneer ze per ongeluk een paar bruiden kwijtraakt en haar baan verliest, stort Isabel zich opgewekt en vastberaden op de lancering van haar eigen bedrijfje. Met een popster en een miljonair als haar eerste klanten zien de zaken er rooskleurig uit. Helaas gaat er bij Isabel meestal niets helemaal volgens plan. Had ze nou toch maar beter naar haar moeder geluisterd.

De schrijfster
Confetti in bed is een boek van Holly McQueen. Zij werd bekend door haar debuutroman Bestseller Babe. Daarna volgde Isabelissimo. Allebei de boeken gaan net als Confetti in bed over de avonturen van Isabel Bookbinder. Holly werkte als journaliste voor Vogue en raakte al vroeg geïnspireerd door chicklitroyalty?s als Sophia Kinsella en Marian Keyes. Ze woont samen met haar man in Londen. 

Winnen!
Ze.nl mag 5 exemplaren weggeven van het boek Confetti in bed. Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl én The House of Books liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Klik vervolgens hieronder op de 'meedoen'-button! Simpel toch? De actie loopt tot en met 5 november 2012.

Geen zin om te wachten tot je gewonnen hebt? Bestel het boek dan alvast op bol.com! Kijk voor meer leuke boeken op Chicklit.nl.