WIN: Nationale Musicalcard t.w.v. ? 50!

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Wij van Ze.nl zijn gek op musicals! Drama, romantiek, actie, zang en dans: alles zit erin om een avond flink geëntertaind te worden. Ben jij ook zo gek op musicals? Ze.nl mag vijf Nationale Musicalcards t.w.v. ? 50,- weggeven!

Een avondje heerlijk ontspannen bij Ghost - de Musical of Wicked? Of een avondje The Little Mermaid cadeau doen aan een vriendin? Ontzettend leuk en gezellig: een echt avondje uit! En daarom is het geven of krijgen van een Nationale Musicalcard zo leuk. Verwen jezelf, je geliefde, vriendin of familie met een geweldige avond uit naar één van de musicals van Joop van den Ende. De Nationale Musicalcard is geldig voor alle musicals van Joop van den Ende Theaterproducties die nu in het theater spelen en voor toekomstige producties. Wil je meer info? Kijk dan hier. Wil je een card bestellen? Dat kan hier!


Winnen

Zie jij zo?n avondje theater wel zitten? Ze.nl mag 5 Nationale Musicalcards t.w.v. ? 50,- per stuk weggeven! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook en de actie te delen op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Vul vervolgens onderaan je e-mailadres in, zodat we je op de hoogte kunnen stellen als je gewonnen hebt! Simpel toch? De prijsvraag loopt tot en met 15 juni 2012.