WIN: Bioskaartjes Snow White and the Huntsman

Winacties door Redactie Ze.nl

LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Hou jij wel van een avonturenfilm? Dan hebben wij een tip voor je: de nieuwe film Snow White and the Huntsman draait vanaf 7 juni in de bioscopen. En het mooiste van allemaal is dat je bij ons vrijkaarten kunt winnen voor deze film!

Synopsis
Kristen Stewart (Twilight) speelt Snow White in de actie-avonturenfilm Snow White and the Huntsman, een moderne vertelling van het klassieke sprookje. De Evil Queen (Charlize Theron) is jaloers op Snow White vanwege haar schoonheid en huurt de Huntsman (Chris Hemsworth) in om haar te vermoorden. De Evil Queen weet echter niet dat Snow White in het geheim in de leer gaat bij de Huntsman om zichzelf te kunnen verdedigen. Sam Claflin (onder andere gezien in Pirates of the Caribbean) speelt de prins die al jarenlang verliefd is op Snow White.

Deze adembenemende film is gemaakt door Joe Roth, producent van onder andere Alice in Wonderland en de regisseur Rupert Sanders, dus je bent van een goede film verzekerd!
 
Snow White and the Huntsman is vanaf 7 juni 2012 in de Nederlandse bioscopen te zien. Kijk voor meer informatie op de officiele site van de film of op de Facebook-pagina!


Winnen
Ze.nl mag 5 x 2 vrijkaartjes weggeven voor de film Snow White and the Huntsman! En dit is niet het enige: ook mogen we 5 x een Apple Clutch Bag en 5 x een appelbedeltje weggeven. Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook en de actie te delen op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Vul vervolgens onderaan je e-mailadres in, zodat we je op de hoogte kunnen stellen als je gewonnen hebt! De prijsvraag loopt tot en met 7 juni 2012.