WIN: Verrassingspakket Dalani Home & Living

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Ken jij Dalani Home & Living al? Dit is een online magazine op het gebied van wonen inclusief een hele fijne webshop met mooie woonitems. Nog meer goed nieuws: Ze.nl mag drie pakketten t.w.v. ? 100 weggeven met Home & Living items!

Ben jij ook gek op alles wat met wonen, decoreren en huizen te maken heeft? Kun jij ook uren kijken in woonmagazines en gluur je bij mensen naar binnen om te kijken naar hun interieur? Wij op de redactie wel! Daarom zijn we extra blij met de nieuwe website Dalani.nl. Dalani biedt exclusieve interieur designmerken voor een aantrekkelijke ledenprijs en een online magazine boordevol tips en inspiratie op het gebied van wonen in de breedste zin van het woord.


De aanbiedingen zijn slechts enkele dagen te bestellen tegen een klein prijsje en daarbij zijn ze vaak nergens anders in Nederland te koop. Van hangbanken, tafellampen, kussens, geurkaarsen tot zelfs koelkasten; het zijn allemaal eyecatchers. De artikelen in het magazine bieden inspiratie door middel van stylingtips, interviews met designers en het spotten van nieuwe trends. Oftewel: bij Dalani kun je lekker rondneuzen, pagina?s afstruinen en word je ongetwijfeld de nieuwe eigenaar van bijzondere items!


Winnen

Enthousiast geworden? Ze.nl mag drie verrassingswoonpakketten weggeven ter waarde van
? 100 per pakket aan woon musthaves! Wat er precies in zit is nog geheim, maar we beloven je dat het erg leuke items zullen zijn! Om kans te maken op deze leuke prijs, dien je de Facebook-pagina van Ze.nl te liken. Deel deze winactie vervolgens op je eigen Facebook- en/of Twitterpagina. Vul hieronder je e-mailadres in zodat we je op de hoogte kunnen stellen als je gewonnen hebt! Simpel toch? De actie loopt tot en met 8 juni 2012.