WIN: Een Colgate MaxOver t.w.v ? 2000,-!

Winacties door Redactie Ze.nl
Ben jij net afgestudeerd en ben je van plan een glansrijke carrière tegemoet te gaan? Dan bieden wij je een vliegende start. Ze.nl geeft namelijk een MaxOver weg t.w.v. ? 2000,- om je carrière op weg te helpen!

Je bent net afgestudeerd en staat te springen om binnen no time aan de top van jong en hip bedrijf te staan. Maar naast het feit dat je ambitieus en gemotiveerd bent, is de eerste indruk ook héél belangrijk.

Eerste indruk
Tijdens de eerste seconden van een kennismaking wordt je mening over iemand al voor het grootste gedeelte gevormd. Dit geldt zeker voor jou als young professional die aan het begin van haar carrière staat en volop bezig is om een indrukwekkende reputatie of CV op te bouwen. Je kunt dus wel wat zelfvertrouwen gebruiken voor het maken van een goede, eerste indruk. Een stralende lach is het belangrijkste accessoire bij het creëren van een goede eerste indruk!


Colgate MaxWhite One

Voor het verkrijgen en behouden van een stralende witte lach, introduceert Colgate een aantal zeer innovatieve nieuwe whitening producten onder de naam Colgate MaxWhite One. De MaxWhite One lijn, die bestaat uit tandpasta, mondwater en een tandenborstel helpt je om je tanden in slechts één week één tint witter te krijgen. Onderzoek toont aan dat een stralend witte lach voor Nederlandse mannen en vrouwen de belangrijkste factor is bij het maken van een goede eerste indruk. Met een mooie witte lach ga je met meer vertrouwen naar een zakelijke meeting en stap je zelfverzekerder een sollicitatiegesprek in.

 
Do?s en dont?s voor een positieve eerste indruk

Colgate wil jou als young professional helpen je ambities waar te maken en geeft je daarom een duwtje in de juiste richting. Op Facebook geeft Colgate daarom tips over hoe je het beste voor de dag kunt komen tijdens een belangrijke afspraak. Wat moet je zeker wél aantrekken en wat juist niet? En wat zijn nog meer do?s en don?ts voor een goede eerste indruk? Alle belangrijke informatie en inspiratie voor een goed voorkomen en een gesprek vind je op de Facebookpagina van Colgate.

Winnen
Kun jij wel een oppepper gebruiken voor je eerste sollicitatiegesprek? De MaxOver die Ze.nl mag weggeven, geeft een kickstart aan jouw carrière en bestaat uit:

  • carrière coaching
  • persoonlijk stylingadvies
  • een iPad 3
  • een carrière goodiebag
  • een styling cheque t.w.v. 400 euro
  • een professionele fotoshoot
  • jaarpakket Colgate MaxWhite One

Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Klik vervolgens hieronder op de 'meedoen'-button! Simpel toch? De actie loopt tot en met 28 november 2012.