WIN: Kaartjes voor Lief festival

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Zonnetje, biertje, muziek: festivals zijn fijn, én harstikke hip! Lief festival sluit elk jaar het festivalseizoen af. Ook dit jaar zal Lief dit weer in Utrecht doen; op 1 september. Wanna join? Bij Ze.nl kun je kaartjes winnen!
 
Festivals lijken steeds populairder te worden. En dat is ook niet zo gek! De gaafste dj?s komen draaien, het weer is (hopelijk) mooi en samen met je vriendinnen kun je heerlijk dansen, drinken, eten en relaxen. Komende zomer zijn er ook weer genoeg festivals te vinden door het hele land. Lief sluit voor de zevende keer het festivalseizoen weer af in Utrecht op 1 september 2012.
 

Lief festival
Saamhorigheid en intimiteit staan dit jaar centraal middels de boodschap: Samen delen, samen dansen, samen Lief! Lief is onderverdeeld in vijf podia met ieder z?n eigen sound en thema: Hart, Ruig, Fijn, Vaag en Fuif.
 
Op het Hart-podium staan frisse en vernieuwende acts uit de housescene. Dit podium vormt hiermee het kloppende hart van het festival. Ruig is de technotent. Stevige en energieke beats met een schitterend uitzicht over het water. Op het Fijn-podium wordt de sound van Minimal en Tech house gebracht. Op Vaag is het experimenteren in de bosjes met Dubstep, Hip-hop en Drum & Bass. En bij Fuif zullen de gastheren van dit podium Wipneus en Pim zijn! De slingers hangen al uit! Maar naast de muzikale programmering is er op Lief natuurlijk veel meer te doen. Voor de volledige line-up en andere info kun je kijken op de website van het Lief festival.
 
 
Tickets zijn te koop via lieffestival.nl of via Primera en kosten ? 39,50. 
 
Winnen
Krap bij kas? Goed nieuws! Ze.nl mag namelijk 3 x 2 kaarten weggeven voor het Lief festival! Om kans te maken op deze leuke prijs, dien je de Facebook-pagina van Ze.nl te liken. Deel deze winactie vervolgens op je eigen Facebook- en/of Twitterpagina door op de icoontjes onder dit artikel te klikken! Vul hieronder je e-mailadres in zodat we je de e-tickets kunnen sturen als je gewonnen hebt! Simpel toch? De actie loopt tot en met 5 juni 2012.